Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 377 m² bez realitkyZličín, Praha - Zličín

Zličín, Praha - ZličínVybaveno • Garáž
Cena37 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 159 672 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji řadový dům po kompletní rekonstrukci v roce 2019 o užitné ploše 377m2 v atraktivní části Praze 5 -Zličína. Dům je kompletně podsklepený. V přízemí se nacháziívelká hala se schodištěm a vstupem do podsklepených prostor.Dále, naleznete v přízemí velký obývák s krbem, dětskou hernou, kuchyní, komorou, wc a prádelnou se sprchovým koutem. V horním patře naleznete čtyři ložnice, wc a koupelnu. V hlavní ložnici naleznete velkou koupelnu s wc a otevřeným sprchovým koutem. Ve sklepních prostorách, které jsou odvětrávány anglickými dvorky naleznete kotelnu, garáž pro jedno vozidlo, místnost, kde je příprava pro wellness, koupelnu, wc, dílnu a skladovací místnost. Kuchyně je vyrobena na míru a vestavěné skříně taktéž. Dům je kompletně zateplený a tedy velice úsporný. Měsíční režie domu pro čtyřčlenou rodinu vychází cca 7.000,-. Celé spodní patro je vytápěné podlahovým topením.

Na zahradě o velikosti 996m2 naleznete vzrostlé stromy jako jsou ořechy, borovice a jabloně. Dále, na zahradě naleznete přípravu pro bazén /bazén je vybetonovaný a připravený pro pokládku bazénové folie. Veškerá voda ze střechy je svedena do retenční nádrže ze které se zalévá zahrada. Dále, na zahradě naleznete parkování pro dvě osobní vozidla. Dům se prodává kompletně vybavený včetně nábytku a centrálního vysavače. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti metra, autobusu a kompletní občanské vybavenosti: obchodní centrum Zličín, škola, školka, dětské hřiště atd. Fotografie a přesnou polohu dodám na vyžádání.

Realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594911
Dispozice6+kk
Dostupné od1. 3. 2020
StavNovostavba
PENBB
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Plocha377
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku996
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.