Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+1 • 65 m² bez realitkyPod Lesem, Zvánovice - Zvánovice, Středočeský kraj

Pod Lesem, Zvánovice - Zvánovice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce2 000 Kč


Nabízíme na pronájem zděnou, celoročně obyvatelnou chatu v klidné okrajové části Zvánovic na Praze východ.

Chata je řešena jako 3+1 s balkonem. Vybavena je starším nábytkem. Obytná plocha je cca 65 m2 ve dvou podlažích. K příslušenství patří sklep (cca 6m2) a dřevěná kolna. Plocha udržované zahrady je 505 m2.

Dům má vlastní studnu, elektřina je 230V, odpad sveden do trativodu, wc do septiku. Topení vlastní kamna + přímotop, ohřev vody bojlerem (25l).

Dispozice: Vstupní veranda, spodní obývací pokoj vybavený stolem, křeslem, pohovkou a skříní, kuchyně vybavená stolem se 4 místy k sezení, vaření na plynu, lednice, mikrovlnná trouba, trouba, rychlovarná konvice kuchyň je průchozí do koupelny s vanou, pračkou a wc. Do patra po schodech dvě ložnice (12 m2, 1 x samostatné lůžko, 1 x manželské lůžko) a (14 m2, 1x lůžko, balkón - 6 m2 s výhledem na zahradu a krajinu). Zahrada je s ovocnými stromy a s posezením.

Z praktických důvodů je ideální obsazenost 3 osoby.

Domácí zvíře za poplatek, 300,-/ týden. Jen menší psí plemeno.

Uvedená cena je za týden, v případě delšího pobytu je možná sleva na pobyt - energie se účtují zpětně dle aktuální spotřeby.

Chatu je možné pronajmout dlouhodobě od srpna 2020 - cena na měsíc by poté činila 15000+1500 záloha na energie+vratná kauce ve výši 2 nájmů.

Podmínkou je nekuřák.

K domu je dobrá dostupnost i v zimě, v sousedství kontejnery na tříděný odpad a naproti les. V obci je základní občanská vybavenost - hospoda, školka, obchod. Autobusem se dá dojet do Prahy na metro C Háje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594922
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2020
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
VodaStudna
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku505
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.