Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 235 m² bez realitkyDr. Antonína Dvořáka, Nymburk - Nymburk, Středočeský kraj

Dr. Antonína Dvořáka, Nymburk - Nymburk, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Garáž
Cena7 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 716 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji zděný, zateplený RD 6+1 s okrasnou zahradou a parkovacím stáním v Nymburku. Nemovitost se nachází 3 minuty chůze od Hlavního nádraží Nymburk, odkud je výborné spojení (45 min) do centra Prahy. Celková rekonstrukce proběhla v letech 2007- 2010. Dům je napojen na městský vodovod a kanalizaci, na pozemku se nachází vlastní studna s dostatkem užitkové vody. Topení - plynový kotel, krbová kamna, v koupelně kombinovaný žebřík - plyn / elektrika, podlahové topení - plyn. V přízemí domu se nachází vstupní hala, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, pokoj, koupelna, šatna, samostatné WC, botník. V 1. patře jsou tři pokoje a půdní prostor. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou, digestoří a vestavěnou lednicí, myčkou, troubou a mikrovlnnou troubou. V obývacím pokoji jsou krbová kamna s výkonem 7,5 kW. V ložnici se nacházejí odpojená historická kachlová kamna. Z kuchyně lze vyjít francouzským dveřmi na prostornou zastřešenou terasu situovanou k východu a dále pak do zahrady. V prostorné koupelně se nachází vana, sprchový kout, dvě umyvadla, WC, pisoár a technický kout na pračku a sušičku. V suterénu je dílna, kotelna a sklad na zeleninu. Pozemek je oplocen cihlovou zdí, která je většinu roku porostlá zelení a skýtá naprosté soukromí. V zadní části pozemku se nachází dřevěný zahradní domek na nářadí a kola a garážové stání na větší auto. Vjezd na pozemek je možný jak pojízdnými vraty do garážového přístřešku, tak vraty vedle domu.

V dochozí vzdálenosti jsou veškeré obchody (pekárna 80m, masna 50m), dále školy i školka (ZŠ, Gymnázium - 400m, MŠ 250m). Ve městě se nachází kino, divadlo, základní umělecká škola, zdravotnická škola, učiliště, nemocnice, dobré kavárny i restaurace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595266
Dispozice6+kk
Plocha pozemku515
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha235
Dostupné od1. 7. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNymburk, Hl. nádr. (výstupní)
🚶 193 m (2 min)
PoštaNymburk 2
🚶 115 m (1 min)
ObchodPíša
🚶 97 m (1 min)
BankaFio banka Nymburk
🚘 1 468 m (4 min)
RestauraceNádražní
🚶 197 m (2 min)
Lékárna
🚘 1 441 m (4 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Komenského
🚶 506 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Čtyřlístek
🚶 221 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 455 m (4 min)
Hřiště
🚶 276 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.