Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 105 m² bez realitkyZábrdovická, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Zábrdovická, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena7 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 079 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji exkluzivní loft s velkým balkonem a vyhrazeným parkovacím stáním v lokalitě Brno - Židenice.

Byt je situovaný ve 4.NP bytového domu s okny do ulice Šámalova a z části do otevřeného prostoru směrem k řece. Dispozičně se jedná o tzv. loft - otevřený prostor s vysokými stropy a velkými hliníkovými okny. Nadstandardně velký hlavní prostor má výměru 77 m2 a k němu přilehlý balkon 13 m2. K bytu dále náleží koupelna se záchodem, komora, předsíňka o celkové výměře 10,5 m2 a skladová kóje na patře 4,5 m2.

Součástí je plně vybavený kuchyňský kout, výkonná klimatizace, alarm a projektor s plátnem 135" pro domácí kino. K bytu náleží vyhrazené parkovací stání ve dvoře.

Byt je možné propojit s vedlejší jednotkou 96 m2, která je prodávaná samostatně: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/598032-nabidka-prodej-bytu-zabrdovicka-brno

Bytový dům vznikl konverzí bývalé textilní továrny Moravan postavené ve stylu industriální etážovky. Po ukončení výroby byl celý objekt v roce 2005 přestavěn na byty a komerční prostory v přízemí. Přitom byl zachován původní charakteru budovy včetně řady autentických stavebních prvků.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte přes kontaktní formulář s uvedením telefonního čísla. Nemám zájem o kontakt ze strany realitních kanceláří.

Offer for sale of exclusive loft with large balcony and reserved parking space in Brno - Zidenice.

The apartment is situated on the 4th floor of a residential building with windows towards Samalova street and partly to the open space towards the river. This is a loft apartment with a large, open space, without any internal walls (except for the bathroom), high ceilings and large windows. The spacious main living area is ​​77 m2 with adjoining balcony 13 m2. The apartment has a bathroom with toilet, storage room, small entrance hall with a total area of ​​10.5 m2 and storage room on the floor 4.5 m2.

The apartment features a fully equipped kitchenette, powerful air conditioning, alarm and a 135" home cinema projector and screen. The apartment has a reserved parking space.

The apartment can be connected with an adjacent apartment of 96 m2, which is sold separately: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/598032-nabidka-prodej-bytu-zabrdovicka-brno

The building was converted from a former textile factory Moravan. After the factory ceased production, the whole building was converted into flats and commercial premises on the ground floor in 2005. The original character of the building was preserved, including a number of authentic building elements.

If you are interested, please contact me via the contact form with stating your phone number. I am not interested in contact from real estate agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598027
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha105
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 79 m (1 min)
PoštaBrno 15
🚘 850 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 148 m (2 min)
BankaFio banka Brno
🚘 939 m (2 min)
RestauraceRestaurace Hotel Lazaretní
🚶 244 m (3 min)
LékárnaU lázní
🚶 90 m (1 min)
ŠkolaMŠ speciální, ZŠ speciální a Praktická škola Elpis
🚶 506 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova 37
🚘 1 153 m (3 min)
SportovištěOldstyle Gym
🚶 710 m (9 min)
Hřiště
🚶 399 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.