Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 34 m² bez realitkyZa Reálkou, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Za Reálkou, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby100 Kč


Nabízíme k pronájmu poslední kanceláře v právě dokončovaném projektu Workspace Vlněna. Jedná se o samostatné kancelářské jednotky v rámci objektu, jehož součástí bude coworkingové centrum nebo kavárna. V přilehlých budovách komplexu Vlněna Office park již sídlí přední společnosti jako Avast, Oracle a další, tento objekt je určen pro menší a středně velké firmy.

Kanceláře se nachází v perfektně dostupné lokalitě pár minut od centra Brna, 5 minut pěšky od hlavního nádraží v sousedství Galerie Vaňkovka. Budova dotváří novou čtvrť, která má ambici stát se živoucí součástí centra Brna.

Premiový design od zahraničních architektů má za cíl co nejvíce zpříjemnit a usnadnit práci. Součástí vybavení jsou meeting roomy (v ceně kanceláře), místa pro nerušené telefonování, parkování, místo pro kola nebo pohodlné místo pro krátké neplánované schůzky. Komplex nabízí veškerý servis, který ke svému byznysu můžete potřebovat (kancelářské potřeby, coffee a snack bary apod.). O vaše pohodlí a bezpečí se stará recepce, community manager, security profesionál nebo například přístup skrze turnikety se čtečkou karet.

Rozumíme potřebám menších firem. Jsme otevření přizpůsobit vám dispozice kanceláří a to i v průběhu pronájmu. Abychom vám nabídli co nejpružnější start, nabízíme pronájem na období již od 2 měsíců.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598113
Dostupné od1. 9. 2020
Plocha34
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDÚzká
🚶 202 m (2 min)
PoštaBrno 2
🚶 555 m (7 min)
ObchodAlbert
🚶 413 m (5 min)
BankaKomeční banka
🚶 257 m (3 min)
RestauracePotrefená husa
🚶 309 m (4 min)
Lékárna
🚶 365 m (4 min)
ŠkolaGymnázium J.G. Mendela a ZUŠ
🚶 513 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Mlýnská
🚶 344 m (4 min)
SportovištěGym & Joy
🚶 581 m (7 min)
Hřiště
🚶 614 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.