Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 88 m² bez realitkyWágnerova, Brno - Maloměřice, Jihomoravský kraj

Wágnerova, Brno - Maloměřice, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 297 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


PRONÁJEM NADSTANDARTNĚ VYBAVENÉHO 3+kk V NOVOSTAVBĚ VČETNĚ GARÁŽOVÉHO STÁNÍ A SKLEPA.

Zcela nový slunný klimatizovaný byt je situován v posledním, 4. patře (výtah) s výhledem do tří světových stran (S,V,Z). Vhodný pro rodinu s dětmi. Plocha bytu činí 88m2 (obývací pokoj s kuchyňským koutem 28m2, ložnice 13m2, pokoj 16m2, zádveří 10,5m2, koupelna 6,6m2, WC 1,9m2, komora 5m2 a balkon 8m2). Byt je úplně nový, vybavený kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči zn. Miele (indukční varná deska, myčka, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, odsavač) a lednicí Liebherr, nástěnnou TV komodou a vestavěnou šatní skříní včetně nástěnného věšáku na kabáty a zrcadla. Podlaha je vinylová, v koupelně a na WC je dlažba. Namontována jsou i všechna svítidla.

Provoz bytu je řešen nadstandartním vybavením pomocí podlahového vytápění a inovativních celoplošných chlazených stropů, které zaručují příjemné klima v horkém podnebí bez nepříjemného víření vzduchu. Obojí je možno regulovat dálkově pomocí smartphonu. Všechna okna jsou vybavena elektrickými předokenními žaluziemi.

Součástí bytu je prostorný balkón s výhledem do vnitrobloku přístupného jen pro vlastníky bytů, parkovací místo v podzemní garáži přístupné výtahem a zděný prostorný sklep. Ke společným částem domu patří kočárkárna a prostorný zatravněný vnitroblok.

Byt je situován do klidné části obce s veškerou občanskou vybaveností (škola, školka, lékaři, pošta). Součástí bytového komplexu je mj. Billa, drogerie, kavárna, trafika, květinářství, vinotéka a ordinace lékařů. V blízké vzdálenosti domu se nachází oblíbená vycházková zóna Cacovický ostrov, kde najdete dětská hřiště, cyklostezku, ovál na kolečkové brusle, fotbalové hřiště, hospůdky s posezením atd. Dostupnost centra Brna pomocí MHD je 15 minut. Kolem domu se nacházejí další parkovací stání.

Do bytu je zavedena optická přípojka internetu.

Měsíční zálohy na služby k pronájmu: 2 osoby = 3.272 Kč , 3 osoby= 3.600 Kč + elektřina, 4 osoby= 3.928 Kč + elektřina + internet dle požadavků nájemce. V ceně pronájmu je již pojištění bytu a odpovědnosti nájemce.

Kauce 40.000 Kč.

NEW HIGH-STANDARD 3 ROOMS FLAT WITH COVERED PARKING PLACE AND CELLAR

Brand new sunny airconditioned flat is situated on the 4th last floor with a view to three sides (N,E,W) reachable by a lift. This flat is suitable for a family with children and has 88 sq.m. (a living room with kitchen corner 28 sq.m., a bedroom sq.m., 2nd bedroom 16 sq.m., a hall 10,5 sq.m., a bathroom 6,6m sq.m., WC 1,9 sq.m., a chamber 5 sq.m. and balcony 8 sq.m.) The flat is equipped by kitchen cupboards including built-in appliances by Miele (an induction hob, an dishwasher, an oven, a mikrowave oven, an extractor hood) and a Liebherr fridge, a wall mounted TV cupboard and built-in cabinet with a mirror and hangers in the hall. There is a vinyl on the floor and tiles on the floor in the bathroom and WC. All ceiling lights are also installed.

Operation of the flat is solved by high-quality system formed by a floor heating and a ceiling cooling. It guarantees a nice climate all over the year. This system can be operated also directly from your smartphone. All windows are equipped by an electrical outdoor blinds.

With this flat you can also enjoy big balcony with a view to a private yard, own parking place in garage (direct lift) and spacious cellar.

This flat is situated in a quiet part of the city and very near to the schools, post office, food shops, chemistry, flower shop, wine shop etc. In a walking distance you can find a popular visiting area Cacovický ostrov with bike roads, rollerskate roads, playgrounds, fotball playground, pubs etc. The center of Brno you will reach in 15 mins by public transport (tram, bus) or 10 mins by car. There are another parking places directly in front or next to the house.

There is an optical internet connection installed in the flat.

Monthly services payments: 2 pers. = 3.272 Kč, 3 pers.= 3.600 Kč, 4 pers.= 3.928 Kč + electricity + internet connection according to the requirements. Monthly payment already includes an insurance of the tennats.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu598808
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 3. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha88
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníGeotermální

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDObřanská, u školy
🚶 229 m (3 min)
PoštaBrno 22
🚘 993 m (2 min)
ObchodBilla
🚶 54 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 436 m (5 min)
RestauraceNa Štanýři
🚶 510 m (6 min)
LékárnaLékárna Na Selské
🚶 488 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Hamry
🚶 415 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Proškovo nám.
🚶 546 m (7 min)
SportovištěSportovní hala Maloměřice
🚶 221 m (3 min)
Hřiště
🚶 417 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.