Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyEduarda Hamburgera, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Eduarda Hamburgera, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajVýtah • Garáž
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Zlaté terasy - 3 volné byty

Nabízím ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu slunné kompletně vybavené (včetně tv, kávovaru, kompletně vybavené kuchyně, wifi…) byty 2kk (3kk) 58m2 (85m2) s lůžky, rozkládací sedačkou a terasou v docházkové vzdálenosti do centra města v nově vystavěné čtvrti Zlaté Terasy. Včetně úložných kojí vedle bytů a garážového stání. Ubytování bez provize RK! V případě krátkodobého pronájmu bez kauce!

Masarykova třída - 1 byt

Nabízím ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu podkrovní kompletně vybavený (včetně tv, kávovaru, kompletně vybavené kuchyně, wifi…) byt 2kk 52m2 (5. patro bez výtahu) s lůžky, rozkládací sedačkou v docházkové vzdálenosti do centra města poblíž vlakového nádraží a zastávky MHD. Ubytování bez provize RK! V případě krátkodobého pronájmu bez kauce!

Ulice Šmeralova - 1 byt

Nabízím ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu slunný kompletně vybavený (včetně tv, kávovaru, kompletně vybavené kuchyně, wifi…) byt 2kk 52m2 (2. patro bez výtahu) s lůžky, rozkládací sedačkou v docházkové vzdálenosti do centra města poblíž vlakového nádraží a zastávky MHD. Ubytování bez provize RK! V případě krátkodobého pronájmu bez kauce!

Rooseveltova ulice - 1 byt

Nabízím ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu slunný kompletně vybavený (včetně tv, kávovaru, kompletně vybavené kuchyně, pračka, wifi…) byt 3kk 95m2 (4. patro s výtahem) s lůžky, rozkládací sedačkou a terasou v docházkové vzdálenosti do centra poblíž zastávky MHD. Ubytování bez provize RK! V případě krátkodobého pronájmu bez kauce!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600836
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha58
Dostupné od28. 3. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.