Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy Garsoniéra • 18 m² bez realitkyDo Klecánek, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

Do Klecánek, Klecany - Klecany, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné14 000 Kč


Pronajmu zahradu(cca 1300m2) se starou zděnou chatkou 1+0(horší stav) na Praze východ, severně od Prahy, hned vedle lesa v pěkné oblasti kousek od Vltavy, asi 12min autem nebo busem z metra Kobylisy. Na pozemku nejsou momentálně k dispozici žádné sítě, jen 50let stará suchá kadibudka..:-). Takže by to chtělo si koupit za 1500cca chemické WC a tak za 700 z Hobbymarketu solární sprchu a občas posekat trávu(benzínovou sekačku proti záloze mohu zapůjčit).

Kanalizace, el a voda jsou sice zavedené ale prozatím nefunkční. V chatce jsou kamínka na pevná paliva, možno svítit petrolejkou..:-) nebo si přivést jiný zdroj, je potřeba vybílit a dát si nějakou palandu nebo postel, tu bych ale případně poskytnul. Pod okapem je čistá a plná nádrž na 500l vody, takže užitkové vody a vody na koupání je dostatek. Pro cachtání je před chatkou volně ložená velká rohová vana..:-). Lze si pak nabrat pitnou vodu nebo občas zapojit elektro na mém vedlejším pozemku. Pronajmu pouze rodině(nebo třeba dvěma známým rodinám) s dětmi pro nefalšované indiánské léto, navíc hned vedle Prahy a zároveň lesa , kousek od Vltavy. Prosím ostatní lidi bez dětí aby mne nekontaktovali, omlouvám se! Nejde mi primárně o peníze ale o to udělat někomu radost! Na pozemku jsou ovocné stromy(jabloně, ořechy a keře(angrešt, rybíz), je si možno zasadit jakoukoliv zeleninu, zahrádkařit obecně, hrát hry, jezdit po okolí na čemkoliv, postavit si třeba velký stan, přenosný bazén, zaparkovat si tam dočasně nějaké campingové auto, přívěs a pod. Cena je 14000kč do konce kalendářního roku 2023(platí se najednou a předem)! Neslouží k trvalému bydlení! RK prosím nekontaktujte mne, nebudu s vámi komunikovat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu603638
DispoziceGarsoniéra
Plocha pozemku1 300
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha18
Dostupné od3. 4. 2023
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKlecany
🚶 263 m (3 min)
PoštaKlecany
🚶 426 m (5 min)
ObchodBala
🚶 247 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 27 348 m (42 min)
RestauraceU Císařských schodů
🚶 305 m (4 min)
LékárnaLékárna Klecany
🚶 352 m (4 min)
ŠkolaZŠ Klecany
🚘 1 702 m (6 min)
Mateřská školaAlma školička
🚶 561 m (7 min)
SportovištěALEA Divers, PADI 5star Dive Center
🚘 23 918 m (37 min)
Hřiště
🚶 292 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.