Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyKörnerova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Körnerova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Cena4 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám vzdušný byt 2+kk, na ul. Körnerova v centru Brna umístěný ve 3. patře (4.NP) bytového domu bez výtahu. Byt vč. příslušenství má celkovou plochu 61,57m2 vč. sklepa. Dům je po revitalizaci. Nová střecha a přední fasáda domu, nová výměníková stanice, renovované sklepy, plastová okna, nové schránky a zvonky a dveře do domu. Příjemná zahrada za domem s možností posezení.

Interiér je po rekonstrukci - rozvody elektřiny, vody, sociální zařízení, kuchyň s vestavěnými spotřebiči a indukční varnou deskou (spotřebiče kromě samostatně stojící lednice jsou v ceně prodeje), spací patro na míru, bezpečnostní dveře do bytu. Může zůstat částečně vybaven - velkoprostorné skříně na chodbě. Další úložný prostor najdeme ve výklopné posteli pod schody do patra v ložnici. Uvolnění po domluvě. Zaparkovat lze pohodlně na ulici před domem - modrá zóna. Možnost využít společnou předsíň a balkon pro tři byty na patře. Z balkónu je krásný výhled na dominanty Brna - Špilberk a Petrov. Dále možnost převzít nájem komory v přízemí domu za 1200Kč/rok - v současné době slouží jako malá soukromá kočárkárna. A další komora je patře. Jedná se o rozšíření skladovacích prostor k bytu a to formou nájmu těchto komor.

Tato lokalita vyniká skvělou dopravní dostupností do centra (tramvaj 2, 4, 11, pěšky do centra 5 min) a občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, VŠ, lékaři, obchody, parky, sportovní centra, kulturní vyžití). Byt Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici pro dlouhodobé i krátkodobé pronájmy. Náklady spojené s bytem jsou ve výši 3.200 pro 1 osobu (z toho fond oprav 1232,-Kč) plus elektřina. Byt bude uvolněn k 1.9.2020 případně dříve po dohodě.

apartment 2 + kk, on Körnerova Street in the center of Brno, located on the 3rd floor of an apartment building without an elevator. Apartment incl. accessories has a total area of ​​61.57 square meters incl. store. The house is after revitalization. New roof and front facade of the house, new heating-exchanger station for house, renovated cellars, plastic windows, new postboxes and bells and front door to the house. Pleasant garden behind the house with seating.

The interior of the flat is after reconstruction - electricity, water, bathroom, kitchen with built-in appliances and induction hob (appliances except the free-standing refrigerator are included in the sale), custom-made sleeping floor, security door ADLO to the flat. It can remain partially equipped - large closets in the hallway. Additional storage space can be found in a folding bed under the stairs to the first floor in the bedroom. You can park comfortably on the street in front of the house - blue zone. Possibility to use a private hall and balcony for three apartments on the floor. From the balcony is a beautiful view of Brno - Spilberk and Petrov. Furthermore, the possibility to take over the rent of the chamber on the ground floor of the house for 1200 CZK / year . And the next chamber is on the same floor as flat. This is an extension of storage space for the apartment in the form of renting these chambers.

This location excels in excellent transport accessibility to the center (tram 2, 4, 11, 5 minutes walk to the center) and civic amenities (kindergartens, primary schools, universities, doctors, shops, parks, sports centers, cultural activities). The apartment can serve you both for comfortable living and for investments for long-term and short-term rentals. The costs associated with the apartment are 3,200 for 1 person (of which the repair fund 1232 CZK) plus electricity. The apartment will be vacated on September 1, 2020 or earlier by agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608965
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKörnerova
🚶 126 m (2 min)
PoštaK+K výroba klíčů
🚶 515 m (6 min)
ObchodBrněnka
🚶 77 m (1 min)
BankaHypoteční banka
🚶 527 m (6 min)
RestauraceStará Tkalcovna
🚶 235 m (3 min)
LékárnaZdravotnické potřeby
🚶 293 m (4 min)
ŠkolaJazyková škola Savia
🚶 2 m (0 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚶 710 m (9 min)
SportovištěSun masážní a bodystylingové studio
🚶 141 m (2 min)
Hřiště
🚶 558 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.