Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 71 m² bez realitkyNad Statkem, Praha - Újezd u Průhonic

Rezervováno
Nad Statkem, Praha - Újezd u PrůhonicMHD 3 minuty pěšky • Garáž
Cena5 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 629 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+kk o celkové výměře 71,2 m2 v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového bytového domu v ulici Nad Statkem, Praha 4 - Újezd u Průhonic a je orientován na severozápad. Bytový dům byl zkolaudován v roce 2015, nachází se v klidné oblasti a zároveň v blízkosti náměstí obce.

Cena zahrnuje garážové stání v přilehlé budově a sklepní kóji o velikosti 1,4 m2 v přízemí bytového domu.

Vstupem do bytu se dostáváme do chodby o velikosti 8 m2, ze které se samostatně vchází do velké 17 m2 ložnice, dále do prostorného obývacího pokoje s atypickým stropem a s kuchyňským koutem celkově o rozměru 36,5 m2, z chodby je rovněž vstup do koupelny o velikosti 4 m2, samostatné toalety a technické místnosti (vhodné pro umístění pračky, sušičky a dalších věcí). Byt je mimo jiné vybaven bezpečnostními vstupními dveřmi, moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, trouba, mikrovlnka a lednice s mrazákem) a se sklem za kuchyňskou linkou a venkovními roletami v západních střešních oknech. V bytovém domě se nachází 19 bytových jednotek s přátelskými sousedy, a pokud budete mít zájem, pořádají se společné akce různého druhu, např. grilování.

3 minuty chůze od bytového domu se nachází zastávka MHD (časté spojení autobusem na metro C Opatov), rybníky, cca 10 minut chůze potom přilehlý Lesopark Milíčov, který nabízí možnosti procházek i sportovního vyžití a zadní vstup do Dendrologické zahrady. Obecně se v okolí nachází hodně zeleně a cyklostezek. V blízké vzdálenosti se rovněž nachází menší obchody s potravinami, restaurace, hospoda, náměstí, na kterém jsou pořádány menší kulturní akce, soukromá i státní školka, státní škola pro první stupeň. Na dohled od bytového domu je dětské hřiště, tenisové kurty a fotbalové hřiště. V dojezdové vzdálenosti 5 minut autem poté nákupní zóna Průhonice-Čestlice, Dendrologická zahrada, Průhonický park a komplex Aquapalace Čestlice. Z lokality bytového domu do centra Prahy trvá cesta autem okolo 20 minut. Výborná dopravní obslužnost je zajištěna i napojením na dálnici D1 v obci Průhonice anebo Praha-Opatov. Lokalita tak splňuje náročné požadavky na bydlení blízko přírody a zároveň kousek do centra hlavního města.

Byt je k dispozici pro nastěhování v listopadu/prosinci 2020. Kvůli rozrůstající se rodině pořizujeme jiné bydlení - na vesnici. Transakce by tak byla vypořádána a převod vlastnictví proběhl co nejdříve, avšak až do listopadu/prosince by byla uzavřena nájemní smlouva na dobu určitou s tržním nájemným, které bychom hradili novému vlastníkovi.

V případě vážného zájmu Vás rádi bytem provedeme.

Nemáme zájem prodat nemovitost prostřednictvím realitní kanceláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609011
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha71
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Garáž
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDK Sukovu
🚶 275 m (3 min)
PoštaPrůhonice
🚘 2 327 m (5 min)
Obchod
🚶 243 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 220 m (7 min)
RestauraceU Srbů
🚶 320 m (4 min)
Lékárna
🚘 2 294 m (5 min)
Škola
🚘 867 m (2 min)
Mateřská škola
🚘 3 441 m (8 min)
SportovištěSquash Stamet
🚘 3 550 m (6 min)
Hřiště
🚶 128 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.