Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 17 m² bez realitkyŠedesátá, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Šedesátá, Zlín - Zlín, Zlínský krajŠkola 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné2 990 Kč

+ Vratná kauce5 980 Kč


V budově HOUSE 64 máme k dispozici moderní kanceláře s výměrou 17 m² umístěné v 2. až 5. nadzemním podlaží. Prostory kanceláře jsou vhodné pro freelancery a drobné podnikatele. Měsíční nájemné činí 2 990 Kč bez DPH (bez energií a služeb). Pronájem je možný IHNED.

Vstup do budovy HOUSE 64 vede přes atraktivní recepci s celodenním provozem. Samozřejmostí je bezbariérový přístup. V objektu jsou k dispozici osobní výtah, nákladní výtah a rampa pro zásobování. Po celé budově je k dispozici vysokorychlostní internet. Přístup je zabezpečen čipovými kartami a budova je střežena bezpečnostním kamerovým systémem.

V blízkosti HOUSE 64 sídlí pošta, banka, pojišťovna, pekárna, wellness a fitness centrum, kadeřnictví a další. Nedaleko budovy se nachází zastávka MHD, na autobusové a vlakové nádraží se dostanete za 10 minut. V okolí se nachází obchodní centrum, restaurace a kavárny.

Ve fotogalerii jsou kromě reálných snímků také vizualizace, které slouží jako inspirace. Prostor není plně zařízen, a proto vždy doporučujeme sjednat si osobní prohlídku a my vám prostory rádi ukážeme.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609295
Dostupné od21. 5. 2020
Plocha17
Podlaží2

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDSportovní hala
🚶 668 m (8 min)
PoštaZlín 1
🚶 422 m (5 min)
Obchod
🚶 478 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚶 544 m (7 min)
Restaurace
🚶 208 m (2 min)
LékárnaBENU
🚶 361 m (4 min)
Škola
🚶 332 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 658 m (8 min)
SportovištěSportovní hala Novesta
🚘 1 337 m (3 min)
Hřiště
🚶 625 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.