Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 59 m² bez realitkyNádražní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Nádražní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte ke koupi, ve vysokém standardu plně zařízený, reprezentativní byt v osobním vlastnictví 2,5+kk přímo v centru Ostravy? Jedinečná možnost pořídit si byt od přímého majitele v secesním domě, jenž je navíc kulturní památkou. Postaven v letech 1906-1907 slovutnými architekty Heinze a Kulky. Byt o velikosti 59 m² v domě situovaném přímo naproti Stodolní ulice, ovšem se zachováním naprostého klidu, kdy velkou výhodou bytu je situování obou pokojů do klidného vnitrobloku s nádherným výhledem na věže Katedrály Božského Spasitele. Genius loci tohoto bytu ještě umocňuje další velká výhoda a tou je soukromí, jelikož na patře nesousedí s žádným dalším bytem. Nízké měsíční náklady na bydlení. Byt je tedy vhodný i na investici.

Byt prošel nákladnou rekonstrukcí, dispozičně je bezvadně řešený a je plně vybaven moderním zařízením: velká sedací souprava, vybavená pracovna, kuchyně zn. Hanák, spotřebiče značky Electrolux: myčka ,pračka, sušíčka, lednice, mikrovlnná trouba. Klimatizace v ložnici. Vytápění řešeno pomocí vlastního plynového kotle značky Baxi. Můžete tak značně ovlivnit náklady na vytápění. Byt má samostatnou toaletu a koupelnu, dva neprůchozí pokoje, šatnu, komoru a výborně řešenou pracovnu na prostorné chodbě, čímž se zachovala vzdušnost a ničím nenarušila prostornost obou obytných místností. Dům nemá výtah. V okolí najdete vše potřebné ke komfortnímu životu - ZŠ, MŠ, restaurace, obchody, pošta, zastávka MHD je hned před domem. Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte mě kontaktovat. Prohlídky možné po dohodě. Byt je ihned k dispozici. Cena 3 890 000 Kč včetně veškerého zařízení. Realitní kanceláře prosím nevolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610765
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 50 m (1 min)
PoštaOstrava 1
🚶 332 m (4 min)
ObchodMůj obchod
🚶 46 m (1 min)
BankaOberbank
🚶 124 m (1 min)
Restaurace
🚶 93 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 65 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Ostrava, Matiční 5
🚶 497 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Ostrava
🚶 300 m (4 min)
SportovištěZábavní centrum Hornik
🚶 481 m (6 min)
Hřiště
🚶 435 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.