Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 24 m²Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné9 300 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Hledáte útulný vybavený byt k nastěhování bez jakýchkoli starostí? Pak se díváte správně .

Nabízíme vám tímto pronájem kompletně vybaveného bytu o dispozici 1+kk v nově opraveném domě. Byt je vybaven nábytkem – skříň, věšáková stěna, police, kuchyňský kout včetně lednice, sporáku a mikrovlnné trouby. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem. Část pro spaní je řešena podestou, ke které vedou pohodlné schody. Na podestě jsou umístěný dvě místa pro spaní/postele s matrací a noční stolky.

Lukrativní je převážně lokalita v bezprostřední blízkosti centra Brna. Zastávka Česká 10 minut tramvají, Šilingrovo náměstí 5 minut tramvají, 10 minut chůze. Dopravní uzel Mendlovo náměstí je vzdálen 2 minuty chůze, přímo před domem se nachází tramvajová zastávka Václavská. V okolí se nachází posilovna a další sportoviště, supermarket, několik restaurací a kaváren, pošta, několik fakult vysokých škol.

V areálu je soukromá prádelna s pračkami a sušičkami na mincovník.

Cena celkem včetně všech služeb, internetu a médií do celkové výše včetně 800Kč/osoba/měsíc je 10 900 Kč. V případě, že je spotřeba dle odečtů měřidel vyšší, dofakturovává se dle skutečné spotřeby. Pobyt s malým zvířetem povolen, park, včetně výběhu pro psy, vzdálen pár minut chůze. Kauce 15 000Kč.

K dispozici máme několik dalších podobně řešených bytů, případně zcela nové byty, které dostavujeme v tuto chvíli a tak dál. Pro více informací stačí napsat, rádi Vám ukážeme další byty, které jsou či výhledově budou k dispozici.Nejsme realitní kancelář, jsme vlastníci - nebereme provizi.

Můžete nás kontaktovat na reality@icb.as.

Budeme se těšit!

Are you looking for a furnished apartment to move in without any worries: Welcome! :)

We offer to you rent a fully equipped apartment with a layout of 1 + kk in a newly renovated house. The apartment is equipped with furniture - wardrobe, hanging wall, shelves, kitchenette including refrigerator, stove and microwave. The bathroom is equipped with a shower, sink. The sleeping area is solved by a landing, to which comfortable stairs lead. On the landing there are two sleeping places / beds with mattresses and bedside tables.

Lucrative is mostly the location in the immediate vicinity of the center of Brno. Czech stop 10 minutes by tram, Šilingrovo náměstí 5 minutes by tram, 10 minutes walk. The Mendlovo náměstí transport hub is a 2-minute walk away, and the Václavská tram stop is right in front of the house. In the vicinity there is a gym and other sports facilities, a supermarket, several restaurants and cafes, a post office, several faculties of universities.

There is a private laundry room with coin-operated washers and dryers.

The total price including all services, internet and media up to the total amount including CZK 800 / person / month is CZK 9,905. If the consumption is higher according to the meter readings, it is invoiced according to the actual consumption. Stay with a small pet allowed, park, including a paddock for dogs, a few minutes walk away. Deposit 15 000CZK.

We have several other similarly designed apartments available, or completely new apartments, which we are delivering at the moment etc. For more information, just write, we will be happy to show you other apartments that are or will be available in the future. We are not a real estate agency, we are the owners - we do not take a commission.

You can contact us at reality@icb.as.

Enjoy!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu611066
Dispozice1+1
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha24
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVáclavská
🚶 58 m (1 min)
PoštaBrno 3
🚶 277 m (3 min)
ObchodVečerka
🚶 114 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 184 m (2 min)
RestauraceU Putny
🚶 116 m (1 min)
LékárnaU Lva
🚶 197 m (2 min)
ŠkolaMŠ Mendlovo nám.
🚶 357 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 792 m (10 min)
SportovištěHravý bar
🚶 123 m (1 min)
Hřiště
🚶 322 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.