Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 22 m² bez realitkyPísecká, Praha - Vinohrady

Písecká, Praha - VinohradyMHD 4 minuty pěšky
Měsíční nájemné4 700 Kč

+ Vratná kauce9 400 Kč


Nabízíme sdílený podnájem kancelářské místnosti o velikosti 22m2, kterou již užívá advokátka a sdílené vybavené zasedací místnosti(20m2). Kancelářská místnost je orientována do ulice. Místnost je čistá, vymalovaná, s novým kobercem, podhledem a světly. Celý prostor má zvonek u vchodových dveří. V celém nebytovém prostoru jsou další tři kanceláře užívané advokáty a daňovým poradcem. Sdílená je dále plně vybavená kuchyň, pánské WC a dámské WC, velká rychlá tiskárna Canon, recepce. Preferujeme, aby kancelář byla pronajata dalšímu advokátovi, nebo daňovému poradci. V kancelářích je připravená infrastruktura pro server a jsou rozvedené veškeré potřebné sítě, k dispozici 1 gbit internet vč. wifi po celé kanceláři. Pro informaci dodávám, že v ulici je velmi dobře dostupné parkování pro klienty, 3 minuty chůze na metro a celkově se jedná o vynikající polohu. V ceně je již vše zahrnuto tj. elektřina/teplo/internet/odpad/výtah.

We offer a 19m2 office room and a shared equipped meeting room (19m2). The office room is oriented to the street. The room is clean, newly painted, with new carpet, ceiling and lights. The office space has doorbell. There are three other office rooms used by attorneys and tax advisor. Shared is also a fully equipped kitchen and ladies WC and men´s WC. We prefer that the office room will be subleased to another attorney or tax advisor, but this is not a prerequisite. The office is equipped with a server infrastructure and all necessary networks are distributed. I would like to state that that there is very good parking on the street available for clients, 5 minutes walk to the underground and overall it is a great location. Electricity / heating/ internet / waste / extra charges/elevator are all included in the rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614834
Dostupné od1. 9. 2022
Plocha kanceláře22
Podlaží5

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDFlora
🚶 345 m (4 min)
PoštaPraha 31
🚶 237 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 213 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 397 m (5 min)
RestauraceHoja Pot
🚶 87 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 435 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola náměstí Jiřího z Lobkovic
🚶 319 m (4 min)
Mateřská školaJesle a školky Bambíno
🚶 144 m (2 min)
Sportoviště
🚶 198 m (2 min)
Hřiště
🚶 349 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.