Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyChýně - Chýně, Středočeský kraj

Chýně - Chýně, Středočeský krajParkování • Garáž
Cena4 095 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 3+1 / 65 m2 + balkon 5 m2, a sklep 10m2 a garáž, v klidné lokalitě vhodné pro rodinu s dětmi v obci Chýně, která se nachází v blízkosti Prahy mezi Hostivicí a Rudnou.

Byt se nachází v přízemí bytového domu, ve kterém jsou 4 bytové jednotky, je nezařízený. Balkon je orientován do klidné ulice.

Vkusně zrekonstruovaná koupelna, prostorná kuchyň, ložnice a velký pokoj s obývacím pokojem, ke kterému náleží zasklená lodžie, z něj dělají ideální místo pro rodinný život s dětmi.

Někteří mohou ocenit také samostatnou garáž, nebo velký sklep, který se dá využít jako dílna např. pro domácího kutila.

V suterénu se dále nacházejí společné prostory , kde je možné využít společnou sušárnu, posilovnu a kolárnu. V domě jsou dva plynové kotle, druhý funguje jako záložní.

Byt nabízí pohodlné bydlení a lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost MHD zastávka a malý obchod je za rohem, cca 3 min chůze. Školka je cca 10 min chůze. Nová velká škola je v Chýni, je to pěšky cca 20 min. Restaurace s velkou zahradou se spoustou hraček pro děti a Pivovarská krčma je cca asi 5 min. Dále je na návsi další obchod, vcelku dobře vybavený a vedle něj restaurace se zahrádkou a bowlingem, nad ní je sportovní hala a squash. Dále je 15 min pěšky a 3 min autem supermarket Billa. Skvělá cukrárna se zahrádkou pro děti je cca 10 min. od domu.

Dále je v obci policie, lékař, Obecní úřad, pošta, kadeřnictví, multifunkční sportovní hala (nahoře ve škole). Výborná dopravní dostupnost do Prahy, 50m od domu je autobusová zastávka, linky číslo 358 a 347 (10 minut Zličín), v obci je i vlakové nádraží. Dále jsou v obci dva rybníky, u jednoho je dokonce malá pláž a koupe se v něm. U druhého se rybaří a pořádají obecní akce od něj je možné projít procházkou až k Břvevskému rybníku a pokračovat až do Hostivic. Od domu stačí sejít k hlavní silnici, tu přejít a jste u chovného rybníku a odtud už dále pokračujete ke školce, nebo na procházku ke Strahovskému rybníku (akce) nebo biokoridorem k rybníku Bašta (koupací). V podstatě se dá říct, že dům je situován v centru obce, avšak ve spojení s přírodou. Obec se stále rozrůstá, určitě časem přibudou další služby a neustále se zvelebuje okolí, sází stromy, přidávají se hřiště, pořádají se různé akce jako Minifestiválek, Masopust, Drakiáda, společný silvestrovský ohňostroj atd.

Byt je vyklizen a připraven pro nové majitele. K nastěhování tedy ihned. volejte: 602414717

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624158
Dispozice3+1
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha65
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Lodžie
Garáž
Sklep
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.