Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 17 m² bez realitkyMilevská, Praha - Podolí

Milevská, Praha - PodolíMHD do minuty pěšky
Měsíční nájemné1 500 Kč

+ Vratná kauce2 000 Kč


Nabízím k pronájmu uzavřené garážové stání ve druhém patře garážovém komplexu Autopark v ulici Milevská 922/2 u parku Na Pankráci a Kavčích hor. Stání jsou po třech, každé má svůj vjezd. Parkování je vhodné i pro motocykl. Do garáží je vjezd od centra Arkády Pankrác, kancelářských budov a sídla České televize. Garáže jsou monitorovány kamerovým systémem a chráněny bezpečnostní agenturou. Vjezd a výjezd je zajištěn pomocí automatizovaných bran, které rozpoznávají registrační značky. Na noc se objekt uzavírá sekčními vraty. Pěšky se lze dostat do objektu pouze pomocí čipu. Uvnitř garáží je výtah. Dobrá dostupnost MHD, vhodné pro někoho mimopražského, kdo nechce nechávat svůj vůz nebo motocykl na modrých zónách okolních sídlišť. Nájemné 1500,- Kč/ měsíc obsahuje všechny náklady spojené s provozem parkovacího místa. Vratná kauce na vjezdový čip je 2000,- Kč.

I’m offering an indoor parking spot at the second level of a garage complex Autopark on the street Milevská 922/2 near the park in Pankrác and Kavčí hory. Each spot is in sequence with 2 other spots and has individual entrance. Parking spot is suitable for motorcycles as well. You can enter the car park from the city center around Arkády Pankrác, or office buildings and the headquarters of the Czech television. The garage complex is monitored by camera’s linked to the security agency. The entrance to the complex is provided by automatic gates, which are opened automatically by reading cars licence plate. Entrance to the garage is closed by section door during the night time. Pedestrians may enter the complex only by using electronic chip. Garage is equipped by elevator. There is a great accessibility by public transportation, therefore parking spot is suitable also for someone outside Prague who doesn’t want to park his car or motorbike on the blue zones of the estate housing parking. Rent is 1500 CZK/ Month. The price includes all expenses linked to the parking spot usage. The return fee for entrance chip is 2000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624451
Dostupné od6. 10. 2022
Plocha garáže17

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMilevská
🚶 39 m (0 min)
PoštaPraha 4
🚘 986 m (2 min)
Obchod
🚶 346 m (4 min)
BankaWüstenrot
🚶 648 m (8 min)
RestauraceNa Pekařce
🚶 371 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 667 m (8 min)
ŠkolaŠkola Kavčí hory - ZŠ a SOŠ služeb
🚶 402 m (5 min)
Mateřská školaŠkola Kavčí hory - MŠ
🚶 500 m (6 min)
SportovištěTop Deck Wellness & Fitness Center
🚶 624 m (7 min)
Hřiště
🚶 167 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.