Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 140 m² bez realitkyV Údolí, Zdiby - Brnky, Středočeský kraj

Rezervováno
V Údolí, Zdiby - Brnky, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


DOČASNĚ V REKONSTRUKCI, K NASTĚHOVÁNÍ NEJDŘÍVE OD POLOVINY ŘÍJNA.

Pronajmu samostatně stojící dvoupatrový rodinný dům v klidné části Zdib - Brnky.

Jedná se o zděnou stavbu zkolaudovanou roku 2007 (do roku 2017 využívano jen jako víkendový dům) s obytnou plochou 140m2 ve dvou patrech v dispozici 4+kk a zahradou o výměře 800m2. V nejnižší úrovni pod obytnými patry se ještě nachází garáž s dílnou. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, koupelnou s WC a vanou, pokojem pro hosty a terasou o dalších 22m2. V patře je pak druhá koupelna s vanou, samostatná toaleta, ložnice, šatna a velký pokoj se spacím koutem. V patře jsou dřevěné podlahy, v přízemí dlažba. Dům je částečně vybaven a bude čerstvě vymalován a desinfikován. Vytápění domu je řešeno ústředním topením (podlahové ve spodním patře a radiátory nahoře), případně po domluvě kamny na dřevo. Součástí domu je i elektronický zabezpečovací systém. K domu náleží několik parkovacích míst.

Do zahrady není vidět, je na ní veliký skleník, ořešák atd.

Dobrá dostupnost do centra metropole, nejbližší metro jsou Kobylisy, autobus cca 10min. Zároveň se jedná o místo v blízkosti přírody. Kousek je les s parkem a vubec celý Přírodní park Dolní Povltaví. Dál je Draháňské údolí. Kilometr daleko je Vltava, nové cyklostezky a dráha pro in line brusle, po kterých lze dojet přes Zoo do Stromovky a dál až do centra Prahy. Žádaná lokalita v přírodě, pro dobrou časovou dostupnost města. V obci je veškeré zázemí včetně škol, školek, obchodů a služeb. V dobré vzdálenosti a po cestě z Prahy je i Billa, Lidl a další.

Měsíční nájemné činní 21000,- + 5000,- zálohy na energie (el.,voda,odpad,atd.). K podpisu smlouvy je třeba složit kauci ve výši 30.000,-. Preferuji dlouhodobý pronájem, min. rok. Prohlídka objektu po domluvě-

V případě zájmu mě prosím kontaktujte na email! KalinaM@centrum.cz

PS: foto je spíše ilustrační pro dispozici místností a celkový pohled, nábytek neodpovída..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626024
Dispozice4+kk
Plocha pozemku1 000
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha140
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.