Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 289 m² bez realitkyK Lesíku, Králův Dvůr - Zahořany u Berouna, Středočeský kraj

K Lesíku, Králův Dvůr - Zahořany u Berouna, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Garáž
Cena16 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 68 915 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme exkluzivní novostavbu přímo od developera. Rodinný dům 5+kk, užitná plocha 288,67 m2, garáž + parkovací stání, pozemek 792 m2, v obci Zahořany u Berouna v nově vznikajícím, moderním a ve vysokých standardech provedeném rezidenčním projektu Green Hills Realty.

Výjimečné umístění na kopci jižního svahu, přímo pod lesem. Z terasy luxusního patrového domu Sky Line máte nádherný výhled do přírody. Maximální klid a soukromí v celé oblasti. Ulice, vedoucí k domu je slepá, proto zde není žádný silniční provoz.

Dominantní částí domu je obývací pokoj s kuchyní rozprostírající se na neuvěřitelné ploše 83 m . Design interiéru je čistý, moderní a plně funkční. Při jeho návrhu jsme mysleli na všechny detaily, samozřejmostí je proto dostatek úložných prostor, spíž, nebo příprava pro krb. Velkolepé jsou i další pokoje. Všechny čtyři ložnice mají kolem 20 m² a náleží k nim vlastní šatna nebo koupelna. Ze dvou ložnic v patře domu vstoupíte přímo na venkovní terasu s nádherným výhledem. V patře je umístěna hlavní koupelna v exkluzivním provedení, jejíž součástí může být finská sauna.

Dům je postaven z velmi kvalitních pálených cihel značky Heluz. V celém domě jsou použity nadstandardní materiály. Panoramatická hliníková okna, příprava na zabezpečení domu, příprava na žaluzie. V ceně je základní úprava pozemku, příjezdová cesta, oplocení pozemku s brankou. Na zahradě je přívod elektřiny i vody. Na prostorné terase doporučíme vybudovat kryté posezení nebo vířivku, pro váš absolutní relax v soukromí.

Vily jsou umístěny na velmi žádaných pozemcích. Výstavba projektu Green Hills začala na jaře 2019 – z nadčasových materiálů a s mistrovskou precizností. Rozhodnete-li se, že SKY LINE bude vaším novým domovem, přizpůsobíme projekt podle vašich požadavků. Chtěli byste mít u své ložnice místo koupelny šatnu? Toužíte se zvednout z gauče, ujít pár kroků a skočit do bazénu? Připravíme pro vás návrhy interiéru i zahrady. Jde nám o vaši maximální spokojenost.

Pro prohlídku nás kdykoliv kontaktujte. Při prodeji domu od developera neplatíte provizi RK, komunikujete přímo s vlastníkem domu, který vám 100% zodpoví všechny dotazy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626514
Dispozice5+kk
Plocha pozemku792
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha289
Dostupné od1. 3. 2021
StavNovostavba
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa
MHD 0 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrálův Dvůr, Zahořany
🚶 39 m (0 min)
PoštaKrálův Dvůr u Berouna
🚘 2 176 m (5 min)
Obchod
🚘 1 452 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 158 m (5 min)
RestauracePizzeria – Steak – House Atrium
🚘 1 163 m (4 min)
LékárnaLékárna U Tří zvonků
🚘 2 132 m (4 min)
ŠkolaSoukromá základní škola a mateřská školka B-English
🚘 998 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola "Pod Hájem"
🚘 1 580 m (4 min)
SportovištěTělocvična ZŠ
🚘 1 066 m (3 min)
Hřiště
🚶 219 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.