Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 77 m² bez realitkyHlavní, Veleň - Veleň, Středočeský kraj

Rezervováno
Hlavní, Veleň - Veleň, Středočeský krajParkování
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nezařízený renovovaný byt se zachovanými původními prvky v 1. patře zrekonstruované rodinné rezidence z 19. století se společným dvorem s parkováním a altánem s posezením a možností grilování. Dům stojí v obci Veleň - Mírovice 400 m od okraje Prahy, v klidné přírodní lokalitě s autobusovými spoji ke stanici metra Letňany a do centra Prahy, s výborným spojením k dálnici D10 - směr Mladá Boleslav. Naproti domu je zastávka autobusu, v blízkém dosahu se nachází obchodní centra Lídl a Globus Čakovice, obchodní centrum Letňany (2 a 5 min. jízdy), lokalita nabízí četné možnosti relaxace a sportovního vyžití vč. nedaleké cyklostezky a turistických tras.

Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout, 1 ložnice, koupelna s vanou a toaletou a vstupní hala.

Výhledy do zeleně, vysoké stropy, dřevěné podlahy, okna a dveře, terakotová dlažba, plynové etážové topení, pračka, automatická vrata. Bez výtahu. V ceně jsou zahrnuta 2 parkovací stání ve dvoře.

Nájemné činí 15000Kč za měsíc. Poplatky za společné služby a spotřebu energií ve výši 3000Kč měsíčně se hradí zvlášť. Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

Realitní kanceláře NEVOLAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640726
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha77
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.