Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitky30. dubna, Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
30. dubna, Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 4 m² • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné9 200 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím pronájem bytu 1+kk v centru Ostravy na ulici 30.dubna ve velmi žádané lokalitě. Byt o velikosti 30 m2 se nachází v 7. patře s výtahem.

Byt po rekonstrukci, s plně vybavenou kuchyní: lednička, mikrovlnná trouba s funkcí vaření v páře, indukční varná deska, digestoř. V koupelně prostorný sprchový kout a skříňky s dostatkem úložného prostoru, WC samostatné. Plastová okna jsou vybavena žaluziemi. K bytu přísluší lodžie a uzamykatelná kóje, která je na patře před bytem a slouží jako spíž a k uskladnění sportovních potřeb a sezónních věcí. K bytu také náleží sklep. Velmi dobrá lokalita s dostupností MHD, tramvajová zastávka Důl Jindřich 1 min chůze. V blízkosti Komenského sady, Nová radnice, síť obchodů, školy, školky atd. Volný ihned. Nájem 9.200Kč + zálohy na TUV, SV, teplo 1.400 Kč + elektřina. Vratná kauce 18 000 Kč. Volný ihned.

Studio apartment available in the Ostrava city centre, on 30.dubna street in a very popular location. The apartment is 30 m2 and situated on elevator-accessible 7th floor. The apartment is newly refurbished, with fully equipped kitchen including a fridge, microwave oven with the steam cooking functionality, induction hot plates and range hood. Bathroom offers a spacious shower and cabinets with plenty of storage space, toilet separate. Modern plastic windows are equipped with blinds. The apartment has a balcony. Studio also has a lockable cubicle which is located on the floor in front of the apartment and a cellar space. They can be used as a food storage, sport or seasonal equipment storage. Amazing locality with public transport nearby, the tram stop Dul Jindrich is 1 min by walk. Other nearby facilities include Komenskeho park, New City Hall, shops, schools, kindergarten etc. Available immediately. The monthly rent fee is 9.200 CZK, deposit for water, hot water and heating is 1.400 CZK + electricity. Returnable deposit is 18.000 CZK.Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu641445
Dispozice1+kk
Dostupné od5. 9. 2023
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 4 m²
MHD 3 minuty pěšky
Sklep 4 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 285 m (3 min)
PoštaOstrava 1
🚶 807 m (10 min)
ObchodAlbert
🚶 222 m (3 min)
BankaFio banka
🚶 499 m (6 min)
RestauraceEvropa
🚶 314 m (4 min)
LékárnaU Jindřicha
🚶 414 m (5 min)
ŠkolaZŠ Matiční
🚶 525 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Ostrčilova
🚶 697 m (8 min)
SportovištěZábavní centrum Hornik
🚘 909 m (3 min)
Hřiště
🚶 773 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.