Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 29 m² bez realitkyŠafaříkova, Příbor - Příbor, Moravskoslezský kraj

Šafaříkova, Příbor - Příbor, Moravskoslezský krajVybaveno • Parkování
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 1+kk v osobním vlastnictví v klidné části Příbora. Jedná se o byt ve třetím patře revitalizovaného domu s dostatkem úložných prostor a zděným jádrem (pokoj s novým kuchyňským koutem a vestavěnými skříněmi, předsíň, koupelna + WC, sklep).

Jedná se o klidný, čistý a bezproblémový třípodlažní dům bez výtahu. Byt je situovaný na jihozápad a nachází se v okrajové části obce, cca 10 min. chůze do centra města. Potraviny jsou vzdáleny cca 100m od domu, vlakové nádraží 7-10minut chůze. Autobusové zastávky, jak místních linek, tak i dálkových spojů, které jsou významným dopravním uzlem města Příbora, jsou v docházkové vzdálenosti do 10-ti minut.

Parkování je možné před domem a nebo na parkovišti vedle domu.

Energetická náročnost budovy B. Byt je po celkové rekonstrukci, je nenáročný na topení, ve třetím patře uprostřed, topíme minimálně, naopak v létě se v bytě drží příjemný chládek. Jedná se o opravdu klidné bydlení, ve dne i v noci slyšíme ticho..

Výhodou je osobní vlastnictví, nízké měsíční náklady (cca 2.500,- Kč vč. elektřiny), prostorný sklep a společné skladovací prostory.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu645214
Dispozice1+kk
Dostupné od5. 1. 2021
Podlaží3
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha29
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.