Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyTerronská, Praha - Bubeneč

Terronská, Praha - BubenečMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena10 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 410 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného slunečného bytu v osobním vlastnictví o výměře 82 m2 v exkluzivní lokalitě Prahy 6, Bubeneč.

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLAT

Prodáváme krásný slunečný byt v osobním vlastnictví o výměře 82 m2 v exkluzivní lokalitě Prahy 6, Bubeneč. Tento na východ orientovaný byt s vysokými stropy, balkonem a zachovalými původními architektonickými prvky, nabízí bydlení v oblíbené čtvrti Bubeneč, v docházkové vzdálenosti od parku Stromovka, 5 minut od kolejí a univerzity ČVUT a stanice metra Dejvická s proslavenými farmářskými trhy. Letiště je 15 minut autem nebo 20 minut veřejnou dopravou.

Byt se nachází v 2. patře čtyřpatrového cihlového domu z 30. let a je dispozičně řešený jako 3 plus 1, se dvěma oddělenými ložnicemi, s obývacím pokojem a vstupní halou s kuchyní a balkonem, který je orientovaný do ulice lemované vzrostlými stromy, s WC, s špajzí a s koupelnou. K bytu patří sklep a podíl na pozemku a na zahradě, vlastním zatrávněným pozemkem ve vnitrobloku, který je možno užívat ke grilování, hrám, pěstování zeleniny atd.

Byt má velká špaletová okna, dřevěné parkety a podlahové topeni v dlažbách v koupelně a na WC. Vytápění a teplá voda jsou zajištěny vlastním plynovým kotlem JUNKERS.

Dům prošel rekonstrukcí společných prostor a rozvodů. V dohledné době se investory chystá rekonstrukce půdy a s ní navazujícího bytu ve vlastnictví BD na nové 3 bytové jednotky, rekonstrukce sklepa, instalace nových špaletových oken, výstavba proskleného venkovního výtahu a revitalizace zahrady, vše v rámci plnění za přenechání půdy.

V ceně bytu je členský podíl v BD Terronská, které vlastní byt (78m2), a pozemek (na kterém stojí dům plus dvorek) o výměře 259 m2, a k tomu pozemek (zahradu) o výměře 362 m2 a podíl na půdě (220m2) ve společném vlastnictví.

Byt prodává přímý majitel a neplatíte žádnou provizi za zprostředkování.

Měsíční platby na SVJ účet jsou:

- 2400 Kč do Fondu oprav SVJ,

- 455 Kč za osobu zálohy na služby - úklid, společná elektřina, odpad, voda

Vyhrazujeme si právo vybrat zájemce podle nejvýšší nabídky.

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLAT

NO REAL ESTATE AGENTS PLEASE

This east-facing apartment with high ceilings, a balcony and preserved original architectural elements will offer, after reconstruction, nice living in the popular Bubeneč district, within walking distance of Stromovka Park, the university campus or the popular Dejvice farmers' markets.

The current layout of the apartment situated on the 2nd floor consists of a living room, entrance hall, which is equipped with a kitchen, 2 separate bedrooms, bathroom, guest toilet and pantry. Adjacent to the kitchen is a balcony which together with all of the windows is oriented to the east towards the street, which is lined with mature trees.

Features include original casement windows, parquet floors and solid wood doors. The bathroom and toilet have underfloor heating; heating and hot water is provided by a Junkers gas boiler. The unit comes with a cellar. The brick apartment building from the first half of the 20th century will undergo the construction of attic units and reconstructions this year, during which a glass elevator will be added, cellars, common areas and a garden in the courtyard will be modified all at the price of the investor in exchange for the attic.

The Bubeneč location with an authentic atmosphere is popular thanks to its nice architecture, many park and easy access to the city center and the airport. Nearby there is a wide selection of restaurants, shops, kindergartens and elementary schools as well as university faculties. The farmers markets near Vítězné Square are held regularly, there are also several farm shops and a zero-waste shop in the area. Nearby Stromovka provides space for sports activities, stroller hikes or dog walking. The tram stop is a 4-minute walk away, Dejvická metro station of line A is a few minutes on foot or a minute by tram.

The apartment is sold directly by the owner - no commision or additional payments.

Interior 80 m2, balcony 1.68 m2.

The sale also includes a cooperative share in another housing unit. The monthly payment to SVJ repair funds is 2400 CZK.

NO REAL ESTATE AGENTS PLEASE

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu657463
Dispozice3+1
Dostupné od31. 7. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky
Sklep

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLotyšská
🚶 233 m (3 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 488 m (2 min)
ObchodNápoje Potraviny
🚶 239 m (3 min)
BankaWüstenrot stavební spořitelna
🚶 211 m (3 min)
RestauraceU Pětníka
🚶 138 m (2 min)
Lékárna
🚶 249 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Náměstí Interbrigády
🚶 261 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 148 m (2 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 522 m (6 min)
Hřiště
🚶 157 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.