Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Březiny, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Březiny, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Březiny, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyBřeziny u Poličky, Pardubický kraj

Březiny u Poličky, Pardubický krajMHD 5 minut pěšky

Pronájem Chaty Březiny v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chata za týden: celoročně 16.000kč. Chata se nachází v centru Vysočiny 13 km od Nového města na Moravě. Nově zrekonstruovaná zděná stavba je umístěna v chatové oblasti v obci Březiny u Poličky, na samostatně stojícím soukromém pozemku o výměře 4000m2 (včetně soukromé příjezdové komunikace s parkovištěm až pro 8 aut. Pozemkem protéká řeka Svratka. Upravené koryto je vhodné pro koupání nebo mírné osvěžení. Chata poskytuje možnost ubytování pro 8 osob ve dvou samostatných ložnicích oddělených dveřmi a schodištěm. Provedeno zateplení fasády, palubkové obložení, výměna plastových oken a vstupních dveří... v chatě v přízemí jsou vinylové podlahy a kompletně nové rozvody topení včetně nových radiátorů. V obývacím pokoji sedací souprava, přidány příruční komody a lampičky.. V ložnicích zakoupeny nové noční stolky s lampičkami. Veškeré matrace byly nahrazeny novými protialergickými. Stejně tak došlo k výměně polštářů. Nově instalováno venkovní posezení a výsadba květin a další zeleně. Od letošního roku možnost zapůjčení ložního prádla v ceně 150,- kč/lůžko - nutné předem nahlásit. Chata má parkování na soukromém parkovišti.

Na rozlehlém udržovaném pozemku najdete venkovní ohniště s posezením či možností grilování - potřeba vlastního dřevěného uhlí, nově opravené dětské hřiště - jaro 2024,k dispozici je trampolína, fotbal. branky, síť na volejbal či házenou, šipky, lukostřelba, petangue - na vyžádání, houpací síť, chůdy, slackline, možnost též rybaření s rybářským lístkem pro danou lokalitu přímo na pozemku....

Parametry nemovitosti

NázevCHATY
Ložnice2 ložnice
MěstoBřeziny
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 420 m (5 min)
PoštaSněžné
🚘 6 934 m (8 min)
Obchod
🚘 3 779 m (4 min)
RestauraceU Šlechtů
🚘 2 832 m (4 min)
Škola
🚘 3 829 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 3 824 m (4 min)
SportovištěČtyři palice
🚘 1 178 m (2 min)
Hřiště
🚘 2 950 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.