Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Zduchovice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zduchovice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zduchovice, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyZduchovice, Středočeský kraj

Zduchovice, Středočeský krajMHD 12 minut autem

Pronájem Chaty Žebrákov v oblasti Střední Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.chata za týden: léto 15.500kč. Nabízíme k pronájmu rekreační chatu, stojící na vlastním oploceném pozemku s udržovanou zahradou. Od roku 2024 zastřešené zahradní posezení s pevným elektrickým grilem a též el. zásuvkou vhodnou třeba k naražení sudu. Ze zahrady vede přímá cesta k břehu Vltavy, který je v bezprostřední blízkosti pozemku (cca 50 - 70 m). Pokud nás budete chtít navštívit i s vaším pejskem, dopředu tuto variantu neodmítáme, nicméně po některých negativních zkušenostech se každý takový požadavek řeší a posuzuje individuálně. Chata se nachází v chatové oblasti Žebrákov - Zduchovice, 8 km autem a cca 6 km pěšky od Kamýku nad Vltavou a Kamýcké přehrady, 14 km autem a cca 7 km pěšky od vodní hladiny přehrady Orlík, v uzavřené a klidné komunitě několika dalších chat.

Z tohoto důvodu prosíme hosty, aby naši chatu vnímali spíše jako místo k odpočinku v krásné přírodě, a nikoliv jako "párty" objekt s hudební produkcí do nočních, nebo ranních hodin. Přímo v této lokalitě byl také natočen český film "Léto s gentlemanem". Ideální místo pro rybaření i dovolenou s rodinou.

Parametry nemovitosti

NázevChata Žebrákov
Ložnice2 ložnice
MěstoŽebrákov
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 7 199 m (12 min)
PoštaKamýk nad Vltavou
🚘 7 422 m (12 min)
ObchodPotraviny coop
🚘 7 207 m (12 min)
RestauraceHostinec u Zemanů
🚘 7 082 m (12 min)
Hřiště
🚘 7 159 m (12 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.