Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kuks, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kuks, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kuks, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyKuks, Královéhradecký kraj

Kuks, Královéhradecký krajMHD 6 minut pěšky

Pronájem Chalupy Kuks v oblasti Východní Čechy: 4 ložnice, max. 12 osob.chalupa za noc: léto 4.000kč. Chalupa v romantickém Kuksu na slunné jižní stráni s nádherným výhledem na barokní Hospitál nabízí veškerý komfort pro 4 - 12 osob. Každý si v místě a blízkém okolí najde to své. Návštěvníci ocení barokní Hospitál Kuks se sochami Ctností a Neřestí, historickou lékárnou a kostelem Nejsvětější Trojice. Pro sportovně založené je tu nově vybudovaná cyklostezka Kuks - Hradec Králové (délka 26 km), která vede podél Labe a lze ji využít i jako skvělou trasu pro in - line bruslení. Vodáci začátečníci a pohodáři mohou vyžít půjčovnu lodí ve Dvoře Králové n/L a sjet nejkrásnější a nejromantičtější splavný úsek na Labi Dvůr Králové n/L – Kuks. Ke sportování zve rovněž travnatá plocha před domem, kde ruch na sportovním plácku můžete sledovat z laviček na zápraží. K dispozici jsou branky na malý fotbal, badminton, pétanque, croquet, míče. O své děti se nemusíte bát, protože celý pozemek je oplocený.

Možností jak prožít pohodovou i aktivní dovolenou se nabízí mnoho, stačí si jen vybrat: ZOO Dvůr Králové, unikátní Braunův Betlém vytesaný před 300 lety do skal v lese mezi Kuksem a Dvorem Králové, novodobá Křížová cesta 21.století, romantická přehrada Les Království, Pevnost Josefov, Babiččino údolí, blízko je to do Adršpachu i do Krkonoš. Milovníci historie budou nadšeni nedalekými hrady Pecka nebo Kost a zámky Ratibořice, Náchod, Opočno, Nové Město nad Metují… Kdo má rád odpočinek, může relaxovat na lehátku u bazénu a kochat se přitom kouzelným výhledem na národní kulturní památku Hospitálu Kuks - vrátit se zpět o 300 let, do doby hraběte Šporka. Každý si vybere, možností je opravdu mnoho.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa k pronájmu
Ložnice4 ložnice
MěstoKuks
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDKuks
🚶 526 m (6 min)
PoštaKuks
🚶 352 m (4 min)
ObchodU Hubených
🚘 5 932 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 8 049 m (8 min)
RestauraceRestaurace Baroque
🚶 488 m (6 min)
LékárnaLékárna 050506
🚘 8 024 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola logopedická a Mateřská škola logopedická
🚘 2 759 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Žireč
🚘 3 309 m (4 min)
Sportovištěsportovní hala
🚘 8 926 m (10 min)
Hřiště
🚘 3 895 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.