Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Železnice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Železnice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Železnice, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyŽeleznice - Cidlina, Královéhradecký kraj

Železnice - Cidlina, Královéhradecký krajMHD 2 minuty autem

Pronájem Chaty Cidlina - Pekloves v oblasti Český ráj: 3 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chata za týden: léto 12.500kč. Objekt s bazénem se nachází v Českém Ráji v obci Cidlina na klidném místě pod vrchem Tábor(678 m. n. m. ) a pod zříceninou hradu Kozlov. Jedná se o vybavený mobilní dům s velkou krytou venkovní pergolou (3,5mx6m), z které je úžasný výhled na pohádkové město Jičín na straně jedné a na majestátný vrch Kozlov na straně druhé. Domek obklopuje prostorná oplocená zahrada o rozloze 800 m² s bazénem 4,7m x 120 cm, kde si můžete v naprostém klidu uprostřed přírody odpočinout, relaxovat a přitom procestovat četné blízké i vzdálené turistické cíle - hrady, zámky, skalní město Prachovské skály atd. To vše autem, na kole či pěšky. Objekt je ideálním místem pro všechny milovníky přírody, turistiky, cyklistiky, historie, horolezectví a houbaření (les 200m). Koupání v bazénu je na vlastní nebezpečí.

Nabízíme ubytování pro 2 - 6 osob. Zahrada sousedí s dvěma podobnými oplocenými pozemky, na kterých se nacházejí podobné rekreační objekty se stejným vybavením jako tento. Každý domek má svoji vlastní oplocenou zahradu cca 800m2,vlastní bazén a všechno vybavení jen pro sebe, u plotů je nasázen rychle rostoucí živý plot, který na jednu stranu zaručuje soukromí, ale nevylučuje kontakt, pokud by si chtěly na dovolenou vyrazit dvě až tři rodiny společně a každá by chtěla mít i své soukromí. V obci se nachází keramická dílna s možností nákupu keramiky.

Parametry nemovitosti

NázevPronájem chaty
Ložnice3 ložnice
MěstoCidlina - Pekloves
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDCidlina
🚘 1 210 m (2 min)
PoštaLibuň
🚘 4 351 m (5 min)
ObchodPenny
🚘 4 879 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 520 m (6 min)
RestauraceHostinec Na Košově
🚘 2 288 m (3 min)
LékárnaTrio
🚘 4 886 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola - Bradlecká Lhota
🚘 5 140 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 5 077 m (6 min)
SportovištěKoupaliště
🚘 4 993 m (7 min)
Hřiště
🚶 793 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.