Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Železnice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Železnice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Železnice, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyŽeleznice - Cidlina, Královéhradecký kraj

Železnice - Cidlina, Královéhradecký krajMHD 2 minuty autem

Pronájem Chaty Pekloves v oblasti Český ráj: 2 ložnice, celkem pro 2 až 4 osoby.chata za týden: léto 12.500kč. Objekt s bazénem se nachází v Českém Ráji v obci Cidlina na klidném místě pod vrchem Tábor (678 m. n. m. ) a pod zříceninou hradu Kozlov. Jedná se o vybavený mobilní dům s velkou krytou venkovní pergolou (3,5mx6m), z které je úžasný výhled na pohádkové město Jičín na straně jedné a na majestátný vrch Kozlov na straně druhé. Domek obklopuje prostorná oplocená zahrada o rozloze 800 m² s bazénem 4,7m x 120 cm, kde si můžete v naprostém klidu uprostřed přírody odpočinout, relaxovat a přitom procestovat četné blízké i vzdálené turistické cíle - hrady, zámky, skalní město Prachovské skály atd. To vše autem, na kole či pěšky. Objekt je ideálním místem pro všechny milovníky přírody, turistiky, cyklistiky, historie, horolezectví a houbaření (les 200m). Koupání v bazénu je na vlastní nebezpečí.

Nabízíme ubytování pro 2 - 4 osoby. Zahrada sousedí s podobných oploceným pozemkem, na kterém se nachází stejný rekreační objekt se stejným vybavením jako tento. Celkově jsou vedle sebe tři podobné domky. Každý domek má svoji vlastní oplocenou zahradu cca 800m2,vlastní bazén a všechno vybavení jen pro sebe, u plotů je nasázen rychle rostoucí živý plot, který na jednu stranu zaručuje soukromí, ale nevylučuje kontakt, pokud by si chtěly na dovolenou vyrazit dvě až tři rodiny společně a každá by chtěla mít i své soukromí. V obci se nachází keramická dílna s možností nákupu keramiky.

Parametry nemovitosti

NázevChata k pronajmutí
Ložnice2 ložnice
MěstoPekloves
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 4 osoby
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDCidlina
🚘 1 183 m (2 min)
PoštaLibuň
🚘 4 324 m (5 min)
ObchodPenny
🚘 4 906 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 547 m (6 min)
RestauraceHostinec Na Košově
🚘 2 315 m (3 min)
LékárnaTrio
🚘 4 913 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola - Bradlecká Lhota
🚘 5 112 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 5 104 m (6 min)
SportovištěKoupaliště
🚘 5 020 m (7 min)
Hřiště
🚶 766 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.