Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 300 m² bez realitkyDrahotěšice - Drahotěšice, Jihočeský kraj

Drahotěšice - Drahotěšice, Jihočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Parkování • Garáž
Cena25 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 106 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej novostavby RD v Drahotěšicích u Českých Budějovic s rovinatým a slunným pozemkem 6400 m2 + ovocným sadem v dojezdové vzdálenosti 10 min od Českých Budějovic. Dům se nachází v krásné, klidné lokalitě na okraji obce s výhledem na okolní přírodu, poskytuje naprostý klid a soukromí, bezprostřední kontakt s přírodou a zároveň výbornou dostupnost po dálnici do města České Budějovice. RD nabízí velkorysou dispozici 5+kk o výměře 300 m2, prostornou koupelnu s vanou, sprchovým koutem, WC a 2 umyvadly, garáž, technickou místnost/dílnu, místnost pro praní a sušení prádla, spíž, šatny k obytným pokojům a druhé samostatné WC. Z obývacího pokoje a z kuchyňského koutu je vstup na zastřešenou terasu s nádherným výhledem do zahrady a okolí. Dům je vybaven samostatným vytápěním (krbová kamna s výměníkem, elektrika), vlastní čističkou a zabezpečovacím systémem. Voda je obecní, připraveno je i vybudování vlastní studny. Konečný vzhled domu a okolí budou mít možnost budoucí majitelé dokončit dle vlastního vkusu a nároků na rodinné bydlení.

Occupying a fantastic position within 10 mins drive from České Budějovice, this stunning and rarely available detached bungalow offers immaculate accommodation all on the one level, with a enormous garden of 6400 m2 including an orchard, and driveway, providing off street parking. The photos will provide a better idea of form and generous layout, with a brief summary comprising: Entrance porch into the welcoming hall, a large lounge and kitchen facing to the rear making the most of the magnificent views over the landscaped garden, as well as direct access to the rear garden. There is 1 great size garage, 1 utility room, 1 laundry room, 3 great size bedrooms, one of them benefits from a bay window and all of them from in built storages. The family bathroom is a fantastic size with five piece suite and has a full tiling and 1 bathroom with two piece suite. Further features include a fireplace and electricity heating, double glazing, security system, enormous size gardens - to the front and back. The rear garden has 2 large terraces ideal for outside dining and entertaining, as well as a large area of lawn and orchard. The house is located in a beautiful, quiet location overlooking the surrounding countryside, provides complete peace and privacy as well as an excellent access to the highway to České Budějovice. The future owners will get a chance to finalize the appearance of the house and its surroundings according to their own taste.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu679605
Dispozice5+kk
Dostupné od14. 8. 2021
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha300
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku6 400
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBus
🚶 139 m (2 min)
PoštaŠevětín
🚘 3 662 m (4 min)
Obchod
🚶 128 m (2 min)
LékárnaLékárna Devětsil
🚘 3 611 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Ševětín
🚘 4 357 m (6 min)
Mateřská školaZákladní škola a Mateřská škola Ševětín
🚘 4 320 m (6 min)
Sportoviště
🚘 4 503 m (6 min)
Hřiště
🚶 221 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.