Prodej domu 3+kk • 117 m² bez realitky

K Homolce, Praha - SlivenecMHD 12 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep • Terasa

Cena12 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 48 784 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 4,94 %.


Nabízím k prodeji krásnou chatu v žádané lokalitě Praha 5 - Slivenec o velikosti 3+kk + suterén 2 místnosti. Budova je po kompletní rekonstrukci a je uzpůsobena celoročně k trvalému bydlení.

Ihned k nastěhování.

Výborná varianta pro zájemce, kteří hledají levnější variantu rodinného domu v Praze.

K chatě náleží dvě parkovací místa, zahrada s ovocnými stromy, vyvýšené záhony, dřevěná pergola, skleník a velká terasa s výhledem na zahradu a do lesa CHKO, což Vám zaručuje naprostý klid na samotě u lesa, přitom stále v Praze.

Obytná část je koncipována do dvou pater. Ve 2 NP je situována vstupní chodba o velikosti 3,5 m2 s velkou vestavnou skříní, dále obývací pokoj o velikosti 28 m2 se vstupem na terasu o velikosti 14 m2. Součástí obývacího pokoje je luxusní bílá kuchyně s vestavnými spotřebiči - lednice, myčka, varná deska, trouba, digestoř. Dále je v místnosti výklenek na televizi s univerzálním úchytem.

Z obývací místnosti vede schodiště do 1 NP, kde se nachází chodba o velikosti 15 m2, dva pokoje o vel. 11 m2 a koupelna o velikosti 7 m2. Z chodby v 1 NP se dostanete na zahradu, vstup na zahradu lze samozřejmě využít i brankou na druhé straně parkoviště. Zahrada je orientovaná na jih a skládá se ze čtyř pozemků č. 1539/1-4 o celkové ploše 656 m2. Zahradou protéká potok Vrutice, který dotváří pohádkovou atmosféru místa. Všechny okna jsou situována tak, aby byl výhled do zeleně.

Technická místnost se nachází v suterénu, který je koncipován do dvou místností, každá o vel. 15 m2. V první místnosti suterénu se nachází i sprchový kout. V technické místnosti naleznete bojler 180 litrů Dražice + elektrokotel 9 KW.

Dům je Ytongová stavba, cihla průměr 30 cm + zateplení polystyren 10 cm. Stavba je energeticky nízkonákladová a parametrizovaná na rodinný dům.

Na pozemku je celoroční užitková voda, odpady řešeny vlastní jímkou (lze řešit podtlakem do kanalizace).

Náklady na bydlení ve třech lidech přibližně 4 tis./měsíčně.

Autem se dostanete do centra Prahy Anděl za 13 min. a na Letiště Václava Havla za 15 min. Na Slivenci můžete využít i MHD Hl. města Prahy.

Jsme majitelé domu, právní servis máme zajištěn, RK prosím nepsat.

Napsat nám můžete i na email: slivenec241@seznam.cz

Cena k jednání.

I am offering for sale a beautiful cottage in a desired location in Prague 5 - Slivenec, size 3 + kk + basement - 2 rooms. The building is after a complete reconstruction and is adapted to permanent housing all year round. Ready to move in immediately.

The cottage has three parking spaces, a garden with fruit trees, raised flower beds, a wooden pergola, a greenhouse and a large terrace overlooking the garden and the forest PLA, which guarantees complete peace in solitude by the forest, while still in Prague.

The living area is designed for two floors. On the 2nd floor there is an entrance hall of 3.5 m2 with a large built-in wardrobe, as well as a living room of 28 m2 with access to a terrace of 14 m2. The living room has a luxurious white kitchen with built-in appliances - refrigerator, dishwasher, hob, oven, hood. There is also a niche on the TV with a universal holder.

From the living room a staircase leads to the 1st floor, where there is a corridor of 15 m2, two rooms of 11 m2 and a bathroom of 7 m2. From the hallway on the 1st floor you can get to the garden, the entrance to the garden can of course be used through the gate on the other side of the parking lot. The garden is oriented to the south and consists of four plots No. 1539 / 1-4 with a total area of ​​656 m2. The Vrutice stream flows through the garden, which completes the fairytale atmosphere of the place. All windows are situated so that there is a view of the greenery.

The technical room is located in the basement, which is designed for two rooms, each with a size of 15 m2. In the first room of the basement there is a shower. In the technical room you will find a boiler 180 liters Dražice + electric boiler 9 KW.

The house is a Ytong building, brick diameter 30 cm + polystyrene insulation 10 cm. The building is energy-efficient and parameterized into a family house.

The plot has year-round utility water, waste is solved by its own sump (can be solved by vacuum to the sewer).

The cost of living in three people is approximately 4 thousand / month.

By car you can get to the center of Prague Andel in 13 minutes. and to Václav Havel Airport in 15 min. In Sliven you can also use public transport Hl. of the city of Prague.

I am the owner of the house, I have legal service.

email: slivenec241@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu680960
Dispozice3+kk
Dostupné od14. 5. 2022
StavNovostavba
StáříDo 10 let
Plocha117
VybavenoČástečně
Plocha pozemku656
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Internet
Terasa
Sklep
MHD 2 minuty autem
Energie
Novostavba
Parkování

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 48 784 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 4,94 %.

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu