Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+kk • 95 m² bez realitkyMasarykovo náměstí, Náměšť nad Oslavou - Náměšť nad Oslavou, Kraj Vysočina

Masarykovo náměstí, Náměšť nad Oslavou - Náměšť nad Oslavou, Kraj VysočinaŠkola 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Cena3 620 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 352 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům v Náměšti nad Oslavou, je postaven na ulici mjr. Šandery jako řadový, středový, patrový, částečně podsklepený, probíhající podél státní asfaltové komunikace, vedoucí z Náměště nad Oslavou do Velké Bíteše. Nachází se na levém břehu řeky Oslavy, v historické části města, východně od jádra města. Dům má sedlovou střechu o různém sklonu střešních rovin, krytina sedlové střechy je tašková - bobrovky, v části pozinkovaný plech. Za domem je malý dvorek, který je ukončen skalnatou šikmou stěnou. Půdní prostor je bez účelového využití.

Vjezd umožňují nová elektricky ovládaná vrata do průjezdu. Ze dvora přes plastové dveře v přízemí je vstup do chodby s klenutým stropem a podlahou z betonové mazaniny. Je zde rozadaptované sociální zařízení a vstup do jedné velké místnosti. Vstup do patra je z dvorní terasy a to do chodby s točitým schodištěm, které umožňuje vstup do bytové jednotky v patře. Schodiště se rozděluje na dvě části, jedno vede na půdu a druhé do patra k bytu. Schodiště je obloženo keramickou dlažbou, stejně jako podlaha chodby. Schodiště k obytné části ústí na pavlači, která má do dvora dřevěnou konstrukci. Z pavlače je vstup do prostorného pokoje s kuchyňským koutem. Podlaha keramická dlažba a část plovoucí podlaha. Za linkou je proveden částečný keramický obklad. Přívod teplé a studené vody do dřezu. Na pokoj ložnice. Z kuchyně je vstup do samostatného WC kombi, kde je keramický do výšky 1,50 m a bojler na ohřev teplé vody. Další vstup z kuchyně je do koupelny, kde je keramický obklad stěn 2,0 m, keramická dlažba, umývadlo, plastová vana, sprchový kout, přívod teplé a studené vody. Okna nová plastová. Na konci pavlače je přístupná kotelna.

Je možné napojení na veškeré inženýrské sítě města Náměště nad Oslavou, t.j. na městský vodovodní a kanalizační řád, na přívod zemního plynu, rozvod elektro zemním kabelem 230/400 V. Na dvorku za domem je situována kopaná studna.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu682927
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 9. 2021
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
Plocha pozemku175
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměšť nad Oslavou, zámek
🚘 1 868 m (3 min)
PoštaNáměšť nad Oslavou
🚶 129 m (2 min)
ObchodPenny
🚶 469 m (6 min)
RestauraceBistro Vespa
🚶 305 m (4 min)
LékárnaSalvia
🚶 84 m (1 min)
ŠkolaZŠ Náměšť nad Oslavou
🚶 105 m (1 min)
Mateřská škola
🚘 8 632 m (11 min)
Hřiště
🚶 527 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.