Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 48 m²Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Václavská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby5 210 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Akční cena při podpisu smlouvy do 1.12.2021.Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku R1.201 o celkové výměře 47,33 m2, která je k dispozici od 1.9.2021. K dispozici je ve stejném komplexu několik jednotek ve velikosti 1+kk, 2+kk a 2+1 pro 2- 4 osoby k dispozici od dřívějšího data.

Jedná se o pronájem kompletně nově vybavené bytové jednotky o dispozici 2+1. Předností této bytové jednotky je prostorná kuchyně, která je plně zařízena včetně lednice, sklokeramické desky, trouby, digestoře a dřezu. Výhodou je i myčka nádobí, která je také součástí vybavení kuchyňské linky. V jednotce se nachází dva průchozí pokoje s celkovým počtem čtyř pohodlných postelí. Dále je byt vybaven čtyřmi pracovními stoly se židlemi a dostatečným prostorem na ukládání oblečení. K dispozici je také koupelna se sprchovým koutem a záchodem. V ceně pronájmu je internetové připojení. Nabízíme možnost parkování za poplatek 1 000 Kč/rok.

Jednotky se nachází v lukrativní oblasti v bezprostřední blízkosti centra Brna. Samotné centrum Brna je dostupné v pěší vzdálenosti. V těsné blízkosti se nachází jeden z největších dopravních uzlů v Brně – Mendlovo náměstí, které Vám zajistí bezproblémové spojení na brněnské univerzity. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací, barů, posiloven a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

O aktuální dostupnosti a podmínkách Vás budeme rádi informovat.

Za bytovou jednotku je účtován jednorázový administrativní poplatek 9 900 Kč.

Rádi se s Vámi setkáme na osobní prohlídce.

Special price when signing the contract until 1.12.2021. We offer for rent apartment unit R1.201 with a total area of ​​47.33 m2, which is available from September 1, 2021.

There are several units in the same complex in the size of 1 + kk, 2 + kk and 2 + 1 for 2-4 people available from an earlier date.

This is a rental of a completely newly equipped apartment with a layout of 2 +1. The advantage of this apartment is a spacious kitchen, which is fully equipped including a refrigerator, ceramic hob, oven, hood and sink. Another advantage is also a dishwasher, which is part of the kitchen equipment. The unit has two interconnecting bedrooms with a total of four comfortable beds. The apartment is also equipped with four desks with chairs and enough space to store clothes. There is also a bathroom with a shower and a toilet. The rental price includes internet connection. We offer parking for a fee of CZK 1,000 / year.

The units are located in a lucrative area near the center of Brno. The center of Brno itself is within walking distance. In the immediate vicinity is one of the largest transport hubs in Brno - Mendlovo Square, which will ensure a seamless connection to Brno University. In the vicinity there are several shops, restaurants, bars, gyms and other services that will make living in this place more pleasant.

We will be happy to inform you about the current availability and conditions.

A one-time administrative fee of CZK 9,900 is charged for the apartment unit.

We will be happy to show yout this apartment in person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu683132
Dispozice2+1
Dostupné od7. 9. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOstatní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDVáclavská
🚶 128 m (2 min)
PoštaBrno 3
🚶 221 m (3 min)
ObchodVečerka
🚶 57 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 124 m (1 min)
RestauraceU Putny
🚶 69 m (1 min)
LékárnaU Lva
🚶 140 m (2 min)
ŠkolaMŠ Mendlovo nám.
🚶 255 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 756 m (9 min)
SportovištěBig One Fitness
🚶 106 m (1 min)
Hřiště
🚶 379 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.