Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 122 m² bez realitkyHoroušanská, Nehvizdy - Nehvizdy, Středočeský kraj

Horoušanská, Nehvizdy - Nehvizdy, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Parkování
Cena14 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 572 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pokud toužíte někdy po chvilce klidu, ale zároveň je město důležité pro Váš život, tak byl tento dům nedaleko Prahy postaven správně.

Asi 6 minut od hranice Prahy 9 se nachází tato zajímavá nemovistost, kolaudována koncem roku 2018. Jedná se o novostavbu na konci slepé ulice a zajišťuje tedy dostatek soukromí, dalším benefitem je, že je připravena ihned k nastěhování. V celém domě je příprava rozvodů EZS -domovní alarm a zaveden optický kabel. Celková užitná plocha domu o velikosti 122m² a dostatek pokojů, zaručí soukromí i početnější rodině.

V přízemí se nachází obývací pokoj, ve kterém je příprava pro krb, který bude vytvářet kouzelnou rodinnou atmosféru a dominantu celého domu. Dále zde najdeme jídelnu a prostornou kuchyni značky Oresi, která disponuje vestavěnou myčkou, troubou, mikrovlnkou, indukční varnou deskou a dostatkem úložného prostotu. Dále je v přízemí prádelna, technická místnost, chodba a koupelna se sprchovým koutem a wc.

Po vstupu do 1.patra nás schody nasměrují do chodby a ta do dalších světlých a vzdušných pokojů. Najdeme zde útulnou ložnici, dva velké dětské pokoje a menší šatnu. Nachází se zde i prostorná koupelna, která svou jednoduchostí okouzlí. Disponuje velkou vanou, wc, bidetem a dvěma umyvadly pro maximální komfort. Veškerá sanita je od firmy Laufen.

V celém domě se nachází velkoformátová keramická dlažba. V ložnici a dětských pokojích je plovoucí podlaha. Vytápění a ohřev teplé vody je řešeno plynovým kotlem. Vše působí velice vzdušně, světle a s detaily se čeká na nového majitele. Stačí pár úprav a z domu se stane opravdový domov. Obložkové zárubně a dveře jsou pouze v koupelnách od firmy Sapeli. Zbytek obložek a dveří je na fantazii nového majitele a může si zvolit dle sebe. Jako úložný prostor se dá využít i půda. Dům má ochranu před bleskem a energetický štítek B - velmi úsporný.

Pokud budete potřebovat načerpat energii, tak k relaxaci doporučuji udržovanou zahradu, která nabízí dostatek místa na sadbu květin, vybudování bazénu či ohniště nebo dětského hřiště. K úplnému soukromí chybí pouze oplocení z přední části. Parkování je pohodlné před domem nebo u domu i pro více aut. V přípravě je terasa a chodníčky kolem domu. Místo je připraveno i na zahradní domek o velikosti 6x4m.

A teď se asi ptáte co okolí? Dům se nachází v městysu Nehvizdy a má kompletní občanskou vybavenost. Obec má vlastní úřad, ZŠ prvního a druhého stupně pouze pár kroků od domu, mateřskou školu přes hlavní ulici, fotbalové hřiště, dětské hřiště, restaurace, pošta, parky, lidl, superzoo, pekárna, květinářství, nářadí, vinotéka, potraviny a mnoho dalšího.

Pohodlné spojení s Prahou zajištuje příměstská doprava PID. Autem za pouhých 12 minut dorazíte na Centrum černý most nebo metro.

Věřím, že vás tato nemovitost zaujala natolik, že se budu moc těšit na společnou prohlídku tohoto prosluněného domu. Jsem přímý majitel a neplatíte tedy žádnou provizi realitní kanceláři.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu685862
Dispozice5+1
Dostupné od30. 9. 2021
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha122
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku621
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 0 minut pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNehvizdy
🚶 37 m (0 min)
PoštaNehvizdy
🚶 140 m (2 min)
Obchod
🚶 40 m (0 min)
BankaČSOB
🚘 6 032 m (7 min)
RestauraceRestaurace u Drástů
🚶 72 m (1 min)
LékárnaErica
🚘 4 642 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 31 m (0 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 308 m (4 min)
Sportoviště
🚶 743 m (9 min)
Hřiště
🚶 325 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.