Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyNovoměstská, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Novoměstská, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj
Cena1 960 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 456 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prostorný byt v osobním vlastnictví, pokoje 2+1 s celkovou plochou 62 m2. Rozměry pokojů: obývací pokoj 20m2, ložnice 15m2, kuchyň 10.5m2, chodba 8m2, komora/šatna 2.5m2, koupelna 2.7m2, WC 1m2. Byt nemá balkón. Bytové jádro je umakartové s bílým nátěrem, v koupelně měněné porcelánové umyvadlo, zrcadlo, kohoutky a linoleum. V ložnici je nová vestavěná skříň s velkým zrcadlem a nová plovoucí laminátová podlaha. Ve zbytku bytu jsou na podlaze koberce, u vchodu pás dlažby. V kuchyni je původní kuchyňská linka s novou tichou myčkou, plynový sporák a zděná větračka. V bytě je zaveden internet a kabelová televize UPC, v domě je i přípojka NETBOX. K bytu náleží sklepní kóje 2m2.

Byt se nachází v posledním patře čtyřpatrového domu bez výtahu. Dům je nově zateplený, v bytě jsou nová plastová okna s žaluziemi orientovaná na západ do klidné parkové prostory mezi domy s dětskými prolézačkami. 50m od domu je zastávka autobusu MHD (20 minut do centra, jezdí každých 5-10 minut). 300m od domu začíná les s cyklotrasami a běžkařskými stopami ve směru na Moravský kras. Před domem je bezproblémové parkování na velkém parkovišti.

50m od domu je nové oplocené dětské hřiště, 200m od domu jsou tři velká hřiště na míčové hry a atletiku. Snadno dostupné pěšky jsou 2 školky, 2 základní školy a řečkovické gymnázium. V blízkém okolí domu jsou 2 supermarkety, 5 minut jízdy autobusem je hypermarket Globus. 10 minut pěšky se nachází letos nově otevřený krytý plavecký bazén.

Byt je volný od 30.6.2010 při platbě do konce května 2010. Byt prodává majitel, cena je tedy konečná.

Large apartment in private ownership, rooms 2 +1 with a total area of 62 m2. Dimensions of rooms: living room 20m2, bedroom 15m2, kitchen 10.5m2, entrance hall 8m2, dressing room 2.5m2, bathroom 2.7m2, WC 1m2. There is no balcony in the apartment. The center walls are formica with white paint, the bathroom was equipped with new porcelain sink, large mirror, new faucets and linoleum. The bedroom has a new built-in wardrobe with large mirror door and a new floating laminate floor. In the rest of the apartment the floor is covered with carpet and at the entrance there are tiles. The kitchen is original with a new quiet dishwasher, gas stove and a small pantry. The apartment has an Internet and cable TV from UPC, the house has also NETBOX connection. A basement cubicle of 2m2 belongs to the apartment.

The apartment is located in the top floor of four-story building without a lift. The house is newly insulated, the apartment has new plastic windows with shutters oriented westward into the quiet space between houses with children climbing frame. 50m from the house there is a public transport bus stop (20 minutes to downtown, runs every 5-10 minutes). 300m from the house a forest starts with trails and cross-country skiing tracks in the direction of the Moravian Karst. In front of the house there is easy parking on a large parking lot.

50m from the house there is a new fenced playground for small children, 200m from the house there are three large playgrounds for ball games and athletics. Easily accessible by foot there are 2 kindergartens, 2 primary schools and the high school of Brno Řečkovice. In the vicinity of the house there are 2 supermarkets, 5 minutes bus ride is the hypermarket Globus. 10 minutes walk you will find recently opened indoor swimming pool.

The apartment is available from June 30 2010 if the payment proceeds by the end of May 2010. The apartment is selled by the owner, thus the price is final.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68654
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha62
Podlaží4
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.