Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyLipovská, Praha - Zličín

Lipovská, Praha - ZličínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Cena7 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 535 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


[REZERVOVANO] Nabízíme k prodeji nadstandardní byt s velkou terasou, sklepem a garážovým stáním. Nachází se ve třetím (posledním) nadzemním podlaží menšího bytového domu v krásné lokalitě Praha 5 – Starý Zličín. Novostavba roku 2011.

Byt o celkové rozloze 54 m2 (včetně sklepu 2,6 m2 a terasy 10,5 m2) je ve výborném stavu, v osobním vlastnictví. Velky výtah pro 9 osob (nemusíte tahat věci). K bytu náleží garážové stání v suterénu domu a velký zděný sklep. Velka terasa s výhledem do zahrádek sousedních domů. Moznost grilování a posezeni s kamarády i rodinou.

Byt je vkusně zařízeny a bude předán plně vybaveny nábytkem a spotřebiči (trouba, digestoř, 2x ledničky, myčka, pračka atd.) tak jak je zobrazeno na fotografiích (bez TV a PC). K dispozici je všechno pro komfortní život hned po nastěhování. Úplně nova kuchyňská linka s ostrůvkem z roku 2020.

Připojeni na internet O2 do 100 Mb/s včetně Smart boxu.

Tichý dům v klidné lokalitě a přitom jen 5 min autem/MHD od nákupního centra Metropole Zličín, Globusu, Tesco, Ikea a stanice metra B Zličín. Zastávka autobusu je vzdálená pouhé 1-2 min. pěšky od bytu. 10 min pešky na metro B – Zličín. Výborné spojení do centra města díky MHD, rychlý a jednoduchý přístup na pražský okruh. Velkou výhodou je rychlé dopravní spojení na letiště Václava Havla. Plná občanská vybavenost v lokalitě – Návesní rybník, park Na Prameništi, pošta, lékárna, potraviny. Několik školských zařízení v blízkosti.

Měsíční reálné náklady na 2 osoby kolem 4 tisíc Kč.

A luxurious apartment with a large terrace, cellar, and a parking spot is offered for sale. It is located on the third (last) floor of a smaller apartment building in a beautiful location of Prague 5 - Starý Zličín. The building is from the year 2011.

The total square footage of the apartments is ​​54 m2 (including a cellar of 2.6 m2 and a terrace of 10.5 m2). It is in excellent condition, in personal ownership. Large elevator for 9 people. The apartment has a garage in the basement and a large brick cellar. A part of the apartment is a large terrace overlooking the gardens of neighboring houses. It's possible to grill and host smaller parties with friends and family there.

The apartment is tastefully furnished and will be handed over fully equipped with furniture and appliances (oven, hood, 2x refrigerators, dishwasher, washing machine, etc.) as shown in the photos (without TV and PC). Everything is available for a comfortable life right after moving in. A completely new kitchen with a kitchen island from 2020.

O2 internet connection up to 100 Mb / s including Smart box.

It's a quiet house in a quiet location and only 5 minutes by car / public transport from the shopping center Metropole Zličín, Globus, Tesco, Ikea, and metro station B Zličín. The bus stop is only 1-2 minutes of walk away from the apartment. 10 min walk to metro B - Zličín. Excellent connection to the city center thanks to public transport, quick and easy access to the Prague ring road. The big advantage is the fast transport connection to Václav Havel Airport.

Monthly real costs for 2 people around 4 thousand CZK (all monthly payments)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu686933
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStarý Zličín
🚶 166 m (2 min)
PoštaPraha 517
🚶 688 m (8 min)
Obchod
🚘 2 426 m (4 min)
BankaCeska sporitelna
🚘 2 295 m (3 min)
RestauraceRestaurace u Kapalínů
🚘 1 104 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 344 m (3 min)
Škola
🚶 565 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Socháňova
🚘 2 687 m (5 min)
SportovištěCMKarting
🚘 3 608 m (7 min)
Hřiště
🚶 77 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.