Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyTeyschlova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Teyschlova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 4 m² • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby8 704 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný byt v blízkosti brněnské přehrady po kompletní rekonstrukci, která proběhla 4 roky zpět. V bytě jsme plánovali bydlet dlouhodobě, na ničem se nešetřilo a veškeré vybavení je nově kupované a stále vysoce nadprůměrné kvality. Byt nabízí krásný výhled, vzhledem ke své poloze v devátém patře. V domě letos proběhla rekonstrukce obou výtahů.

Byt se nachází v těsné blízkosti sídliště Kamechy s výbornou dopravní dostupností a je obklopený zelení. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - Albert, Sklizeno, několik restaurací, vinárna, 2 mateřské školy, základní a střední škola Vejrostova jsou vzdáleny 15 minut chůze od bytu, zastávka autobusů se nachází pár kroků od domu, tramvajová stanice je 5 minut chůze z bytu.

Dispozice bytu je 3+1 - prostorná předsíň s chodbou, kuchyň, ložnice, pracovna, obývací pokoj, koupelna, toaleta, komora a zasklená lodžie s posezením. Pracovna / dětský pokoj (na fotkách pracovna, stávající nájemník využívá jako dětský pokoj). Sedací nábytek v obývacím pokoji není předmětem nájmu (béžové křeslo a béžová pohovka), vše ostatní zůstává. Součástí bytu je sklepní kóje v přízemí domu.

Byt pronajmu kompletně vybavený a připravený k luxusnímu bydlení bez dalších investic. V celém bytě je instalovaný systém chytrého osvětlení Philips Hue, dále 49" TV v obývacím pokoji a 42" TV v ložnici. Obě televize jsou Smart s přístupem k internetu a službám jako Netflix, HBO GO, YouTube. V kuchyni je americká lednice LG s výrobníkem ledu a filtrací vody, indukční varná deska, digestoř, trouba, myčka nádobí a pákový kávovar Catler. Pračka se nachází v koupelně, sušička prádla v komoře. V bytě je dostatek úložného prostoru díky vestavěné skříni v chodbě, skříni v ložnici, komoře a dalším skříňkám v obývacím pokoji další úložný prostor je v posteli a sedačce.

Pokud máte kočku, tak bude nadšená ze dvou na míru vyrobených škrabadel upevněných od podlahy až ke stropu - jedno v obývacím pokoji, druhé v chodbě. Pokud kočku nemáte, škrabadla lze z bytu odstranit.

Vzhledem k nadstandardnímu vybavení, co v bytě zůstává k užívání žádám kauci 40.000 Kč - tuto je možné rozložit do čtyřech plateb spolu s nájemným, nevyžaduji úhradu celé částky dopředu. Na bytě lze zřídit trvalý pobyt. Se zvířaty není problém.

Platby za byt jsou následující:

- nájemné: 22 000 Kč

- zálohy na energie a služby: 8 704 Kč (uvedená záloha kalkuluje ceny energií z roku 2023, v roce 2024 budou ceny cca o 30% nižší a sníží se i záloha)

- kauce: 40 000 Kč

- jednorázový administrativní poplatek: 7 260 Kč

Odkaz na video prohlídku zde: https://www.youtube.com/watch?v=31FO67HRgBw

Byt je volný k nastěhování od 1.2.2024.

V případě dotazů prosím o kontakt přes kontaktní formulář.

Pokud hledáte luxusní bydlení v Bystrci bez počátečních investic, doporučuji osobní prohlídku!

I offer for long-term rent a beautiful apartment near the Brno dam after a complete reconstruction that took place 4 years ago. We planned to live in the apartment for a long time, nothing was spared, and all the equipment is newly purchased and still of high above average quality. The apartment offers a beautiful view, due to its location on the ninth floor. Both elevators were renovated in the building this year.

The apartment is located very close to the Kamechy housing estate with excellent transport accessibility and is surrounded by greenery. There are all amenities nearby - Albert, Sklizeno, several restaurants, a wine bar, 2 kindergartens, primary and secondary school Vejrostova are 15 minutes' walk from the apartment, the bus stop is a few steps from the house, the tram station is a 5-minute walk from apartment.

The layout of the apartment is 3+1 - a spacious entrance hall with a corridor, kitchen, bedroom, study, living room, bathroom, toilet, pantry and a glazed loggia with seating. Office / children's room (in the photos, the office is used by the current tenant as a children's room). The seating furniture in the living room is not subject to rent (beige armchair and beige sofa), everything else remains. Part of the apartment is a cellar cubicle on the ground floor of the house.

Apartment for rent fully equipped and ready for luxury living without additional investments. A Philips Hue smart lighting system is installed throughout the apartment, as well as a 49" TV in the living room and a 42" TV in the bedroom. Both TVs are Smart with access to the Internet and services such as Netflix, HBO GO, YouTube. The kitchen has an American LG fridge with ice maker and water filtration, induction hob, hood, oven, dishwasher and Catler lever coffee machine. The washing machine is in the bathroom, the tumble dryer in the pantry. There is plenty of storage space in the apartment thanks to a built-in wardrobe in the hallway, a wardrobe in the bedroom, a pantry and other cupboards in the living room, additional storage space is in the bed and sofa.

If you have a cat, she'll be thrilled to have two custom-made scratching posts mounted from floor to ceiling - one in the living room, the other in the hallway. If you don't have a cat, scratching posts can be removed from the apartment.

Due to the above-standard equipment, which remains usable in the apartment, I request a deposit of CZK 40,000 - this can be divided into four payments together with the rent, I do not require payment of the entire amount in advance. Permanent residence can be established in the apartment. No problem with animals.

The payments for the apartment are as follows:

- rent: CZK 22,000

- advances for energy and services: CZK 8,704 (the stated advance calculates energy prices from 2023, in 2024 the prices will be approximately 30% lower and the advance will also decrease)

- deposit: CZK 40,000

- one-time administrative fee: CZK 7,260

Link to video tour here: https://www.yo

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu688927
Dispozice3+1
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží9
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha82
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 4 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Lodžie 4 m²
Předzahrádka 1 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavčí
🚶 194 m (2 min)
PoštaBrno 35
🚘 2 500 m (6 min)
ObchodU Drobka
🚶 179 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 556 m (7 min)
RestauraceRestaurace Radegast
🚶 263 m (3 min)
Lékárna
🚶 305 m (4 min)
ŠkolaCentrum volného času Bystrouška
🚘 1 506 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Kamechy
🚶 249 m (3 min)
SportovištěElliot
🚘 2 298 m (6 min)
Hřiště
🚶 198 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.