Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 58 m² bez realitkyČástkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rezervováno
Částkova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Dlouhodobý pronájem moderního bytu 3+kk zvýšené 1.NP 58 m2, Částkova 41.

MAKLÉŘI PROSÍM NEVOLAT.

Slunný byt s velkými plastovými okny je po kompletní rekonstrukci. Tu jsme dělali pro sebe, takže je udělána pořádně. Má komplet nové rozvody, všude v bytě jsou úsporná LED svítidla. Plyn je odpojen, žádné elektrické bojlery ani karmy s drahým provozem. Vytápění i ohřev vody je dálkově. Koupelna, WC a komora má aktivní odvětrání ventilátorem s kvalitní zpětnou klapkou, zamezující průniku pachů od ostatních bytů. Byt má dostatek úložných prostor pro 4člennou rodinu s malými dětmi. Zásuvky jsou s vnitřními bezpečnostními klapkami. Byt pronajímáme i s vybavením (vyjma pračky, sušičky, sedačky a postele v dětském pokoji). Ostatní dle dohody s budoucím nájemníkem.

PŘEDSÍŇ: Hned u vstupu je vestavná skříň na oblečení a boty. Další úložné prostory poskytují komody a zavěšené skříňky u stropu. Dvojité prosklené dveře od ložnice zajišťují dostatek světla.

OBYTNÝ PROSTOR: Velká a kvalitní kuchyňská linka od Oresi na zakázku. Kompletně vybavena vestavnými přístroji Electrolux – indukční varná deska, trouba, myčka, lednice s mrazákem, mikrovlnka, digestoř, kameninový dřez. Navíc 1 potravinová skříň. Stůl je rozkládací ve dvou stupních 140cm, 180cm a 220cm. Okno do ulice Částkova je na JV.

DĚTSKÝ POKOJ A LOŽNICE: V těchto pokojích se dobře spí, protože velká okna jsou orientována na SZ do klidného, tichého vnitrobloku.

KOUPELNA: Vana 140 cm + kvalitní výklopná hliníková zástěna pro sprchování. Úsporná sprchová hlavice s masáží + shora hlavová sprcha simulující déšť. Velký topný žebřík s dostatkem prostoru na ručníky, závěsná skříňka pod i nad umyvadlem.

WC: Moderní závěsné WC. Ve stupačkách je schovaný uzavíratelný skladovací prostor pro čistící prostředky, kam se děti nedostanou.

KOMORA: Připojení pro pračku a sušičku + regál pro uskladnění trvanlivých potravin.

DŮM: Klasický cihlový dům s výbornou izolací zvuku, žádný panelák. Sousedy jsme za ty roky, co tam žijeme, prakticky neslyšeli. Ostatní nájemníci v domě jsou naprosto bezproblémoví a je zde výborný správce. Dům je kompletně zateplený a úsporný na provoz. Dům má klidný vnitroblok s pěkným parkem. V domě je prostorná kolárna ,dále sklepní kóje, oboje za masivními ocelovými dveřmi. Za celou dobu se tu nic neztratilo.

Dům se nachází u tramvaje 2, asi 3 min. od busů 29 a 30. Bazén, školy a školky v dochozí vzdálenosti. Večerka a bankomat je naproti, zásilkovna v domě. Parkování u domu je bezproblémové, prakticky vždy jsme našli místo.

REÁLNÉ NÁKLADY 2DOSPĚLÍ+2DĚTI:

Nájem 14000

Zálohy 2400

Internet 300, elektrika 750 - převod na nájemníka.

Kauce 2 nájmy, Provize RK 0.

Máme zájem o dlouhodobé nájemníky. V tomto bytě jsme žili a nic vám nebudeme zakrývat, řekneme vše, co víme. Hledáme nájemníky slušné, kteří se o vybavení bytu budou patřičně starat a budou zde spokojení. Výměnou nabízíme férové jednání, vstřícný přístup a patřičnou péči majitele. Preferujeme nekuřáky bez zvířat. Volné od 11/2022

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu689894
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Generála Píky
🚶 231 m (3 min)
PoštaPlzeň 8
🚶 513 m (6 min)
ObchodBiologico
🚶 302 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 217 m (3 min)
RestauraceEverest Gulmi
🚶 102 m (1 min)
LékárnaZelená hvězda
🚶 354 m (4 min)
ŠkolaVOŠ a SPŠE Plzeň
🚶 557 m (7 min)
Mateřská škola80. mateřská škola Plzeň
🚶 496 m (6 min)
Sportoviště
🚶 602 m (7 min)
Hřiště
🚶 104 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.