Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 55 m² bez realitkyHranice - Pastviny u Studánky, Karlovarský kraj

Hranice - Pastviny u Studánky, Karlovarský krajMHD 3 minuty pěšky
Cena59 000 Kč

Tato nemovitost již od 250 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chalupa se nachází v nejzápadnějším koutě české republiky kousek od historického trojmezí Čech, Saska a Bavorska. Obec Pastviny u Studánky je malebná víska s klidným prostředím, ideálně pro někoho, kdo hledá klid a kdo nechce být rušen. V okolí je mnoho míst na procházky a cyklistické výlety. Samotná chata je ve velmi špatném technickém stavu - v zásadě kompletní rekonstrukce. Nicméně lokalita nabízí mnoho dalších možností. Okolní pozemky (384 m2) jsou v pachtu (nájmu) od pozemkového fondu na dobu neurčitou, nájem by měl být převoditelný, následný možný odkup do vlastnictví. Přístupová cesta je pak v majetku obce Hranice a pozemkového fondu. Občanská vybavenost je v nedalekých Hranicích, nejbližší vlaková zastávka je v obci Studánky. Tato koupě je ideální pro někoho, kdo by se chtěl realizovat s malou počáteční investicí. Na chalupě je možnost elektrické přípojky, která je nyní nefunkční. Voda ani kanalizace nejsou dostupné.

The cottage is located in the westernmost corner of the Czech Republic near the historic tri-border of Bohemia, Saxony and Bavaria. The village of Pastviny u Studánky is a picturesque village with a quiet environment, ideal for someone who is looking for peace and who does not want to be disturbed. There are many places for walks and bike trips in the area. The cottage itself is in very poor technical condition. However, the location offers many other options. The surrounding land is managed by the land fund, so it is possible to use this and acquire the land. The access road is then owned by the municipality of Hranice and the land fund. Civic amenities are in nearby Hranice, the nearest train station is in the village Studánky. This purchase is ideal for someone who would like to realize it with a small initial investment. The cottage has the possibility of electrical connection, which is now non-functional. Water and sewage are not available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu690266
Dispozice2+1
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku55
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHranice, Pastviny
🚶 320 m (4 min)
PoštaHranice u Aše
🚘 4 170 m (6 min)
Obchod
🚘 3 883 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 9 848 m (13 min)
RestauracePenzion & Restaurace Sokolovna
🚘 9 020 m (11 min)
LékárnaLékárna Hranice
🚘 7 096 m (8 min)
Škola
🚘 9 386 m (11 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 9 483 m (12 min)
SportovištěElster-Schanzen
🚘 4 459 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 828 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.