Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 130 m² bez realitkyPitterova, Praha - Žižkov

Pitterova, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Cena14 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 190 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Klimatizovaný prostorný byt s dispozicí 3+kk s terasou vedoucí po celém obvodu bytu, situovaný v 10. patře s výhledem na zelený park ve vnitrobloku uzavřeného rezidenčního projektu s privátním parkem, 24hodinovou recepcí, garáží, ostrahou a kavárnou. Byt se nachází v těsné blízkosti parku Parukářka.

Byt se skládá s obývacího pokoje s jídelním prostorem a kuchyní, s orientací ke třem světovým stranám. Dispozice dále zahrnuje 2 ložnice s vlastními koupelnami, samostatnou toaletu, technickou místnost a vstupní chodbu. Všechny pokoje mají vstup na terasu.

Byt charakterizuje množství francouzských dřevěných oken poskytujících dostatek světla. Je zde klimatizace, dřevěné podlahy, keramické obklady a dlažba, podlahové topení či podhledové stropy. K bytu jsou k dokoupení 2 garážová parkovací stání za cenu 1.000.000 Kč.

Komplex budov s parkem je střežen kamerovým systémem. V celém areálu je nonstop k dispozici údržba pro případ technické poruchy, nebo jako pomoc při instalaci spotřebičů. Pro obyvatele Central Parku se zde nachází prostorná soukromá zahrada s restaurací. Veškeré vstupy do objektů komplexu, garáží i vnitřního parku jsou na bezpečnostní čipy.

V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost, restaurace, pošta, poliklinika, sportovní centrum, park Parukářka. Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak MHD - zastávka Nákladové nádraží Žižkov 150m od domu. Jedinečná možnost nadstandardního bydlení v širším centru Prahy.

Byt je pronajat do června 2022.

Interiér 100 m2, terasa 30 m2, sklep 7 m2.

Air-conditioned spacious apartment with a layout of 3 + kk with a terrace leading around the perimeter of the apartment, situated on the 10th floor overlooking a green park in the courtyard of a closed residential project with a private park, 24-hour reception, garage, security and cafe. The apartment is located near the park Parukářka.

The apartment consists of a living room with dining area and kitchen, facing three sides. The layout also includes 2 bedrooms with private bathrooms, a separate toilet, utility room and entrance hall. All rooms have access to the terrace.

The apartment is characterized by a number of French wooden windows providing plenty of light. There is air conditioning, wooden floors, ceramic tiles, underfloor heating and suspended ceilings. There are 2 garage parking spaces for the apartment for the price of CZK 1,000,000.

The complex of buildings with a park is guarded by a camera system. Maintenance is available 24 hours a day in the event of a technical failure or as an aid in the installation of appliances. For residents of Central Park, there is a spacious private garden with a restaurant. All entrances to the complex's buildings, garages and indoor park are on security chips.

In the vicinity there are complete civic amenities, restaurants, post office, clinic, sports center, park Parukářka. Excellent transport accessibility both by car and public transport - stop Cost station Žižkov 150m from the house. A unique opportunity for above-standard living in the wider center of Prague.

The apartment is rented until June 2022.

Interior 100 m2, terrace 30 m2, cellar 7 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu691726
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží4
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha130
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Parkování
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBasilejské náměstí
🚶 368 m (4 min)
PoštaPraha 3
🚶 474 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 330 m (4 min)
BankamBank
🚶 477 m (6 min)
RestauraceX Bowling
🚶 187 m (2 min)
LékárnaLékárna Olšanská
🚶 381 m (5 min)
Škola
🚶 527 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Praha 3, U Zásobní zahrady
🚶 173 m (2 min)
SportovištěSK Žižkov
🚶 191 m (2 min)
Hřiště
🚶 111 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.