Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 76 m² bez realitkyPolerady - Polerady u Prahy, Středočeský kraj

Polerady - Polerady u Prahy, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Cena7 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 189 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji mezonetovou jednotku 4+kk 76 m2 se zahradou 185m2 v novostavbě trojdomu v obci Polerady okres Praha-východ. Tento typ moderního bydlení umožňuje využití výhod rodinného domu při zachování výhod bytu. Byt disponuje vlastní zahradou o rozměru 185 m2, včetně dvou parkovacích stání na pozemku. Výhodou je, že vlastníte ideální třetinu domu, tedy nad vaší zahradou jsou jen vaše okna. Další výhodou je orientace bytu na jihozápad, po celý den je tak do místností přísun denního světla. Přízemí disponuje předsíní, wc s umyvadlem, prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ze kterého je přímý vstup na zastřešenou terasu a zahradu. Po masivním dřevěném schodišti pohodlně vystoupáte do patra, kde se nachází 3 samostatné pokoje a koupelna s vanou a wc. Na podlahách v přízemí i patře je použitá laminátová podlaha v kombinaci s keramickou dlažbou. Topení je řešeno elektrickým kotlem s podlahovým vytápění v přízemí a v horní koupelně, v pokojích jsou radiátory. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler. Součástí prodeje je nová moderní kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů (indukční varná deska, elektrická trouba, myčka nádobí, vestavná lednice). K ukládání věcí slouží komora o velikosti 4 m2 do které je vchod z venku domu. Další možností úložných prostor je půda, která je pochozí a je možné na ní uskladnit sportovní vybavení a další věci – podlahová plocha tvoří cca 10m2 s možností dalšího rozšíření. Na zahradě je vybudovaná prostorná terasa o velikosti 20m2, z mrazuvzdorné dlažby v dekoru dřeva, je zakryta masivní dřevěnou pergolou s šindelovou střechou. Stěny pergoly je možné nechat zakrýt a vznikne zde příjemné posezení i v chladnějších dnech roku.

Na pozemek je přímý vjezd z obecní komunikace a lze zde postavit přístřešek pro dvě auta. Pozemek je oplocený kombinací betonového plotu s dřevem a pletiva ve vnitřní části. Jediné, co chybí dodělat je pojezdová brána, na kterou je již vše včetně kabelů připraveno.

V Poleradech je základní občanská vybavenost, potraviny, vyhlášené řeznictví, nová mateřská školka a ve spolupráci se sousední obcí Záryby budou fungovat i oba stupně základní školy. V obci je fotbalové hřiště, nové dětské hřiště a nová venkovní posilovna. Několikrát do roka jsou pořádány společenské akce s bohatým programem - Velikonoce, Vánoce, čarodějnice, dětský den a podobně.

Další občanská vybavenost je buď v Kostelci nad Labem (3 minuty) nebo v Brandýse nad Labem (5 minut) autem. Do Letňan dojedete za 13 minut, na Černý most za 15 minut.

Tato lokalita je vhodná pro všechny generace. Můžete si zde užívat pohodlné bydlení v blízkosti přírody i výbornou dostupnost do Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu692702
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 1. 1970
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPolerady, Rozc.
🚶 187 m (2 min)
PoštaMratín
🚘 3 394 m (4 min)
Obchod
🚶 388 m (5 min)
BankaČeská spořitelna, Kostelec nad Labem
🚘 3 853 m (5 min)
RestauraceKlondajk
🚘 3 175 m (4 min)
LékárnaDr.Max
🚘 3 413 m (4 min)
Škola
🚘 3 594 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Kostelec nad Labem
🚘 3 024 m (4 min)
Sportoviště
🚘 4 103 m (6 min)
Hřiště
🚘 3 007 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.