Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu • 211 m² bez realitkyŠkolská, Praha - Nové Město

Školská, Praha - Nové MěstoMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena42 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 181 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nadstandardně zařízené byty o dispozici 2+kk, 1+kk nebo 2+1, celkem 5 jednotek, nacházející se v 1. až 6. patře domu se zachovanými původními prvky, situovaný v prvním patře, orientovaný do klidné ulice, zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem. Klidná ulice v centru. Prahy pár minut chůze od Karlova a Václavského náměstí. Minutu chůze k tramvajové zastávce Vodičkova nebo 5 min. chůze do všech směrů ke stanicím metra Muzeum, Můstek, Karlovo Náměstí nebo Národní Třída.

Interiéry bytů tvoří obývací místnosti zařízené nábytkem s úložnými prostory s plně vybavenými kuchyňskými linkami, jídelním prostorem, pracovním koutem, TV se službou Netflix, ložnice s úložnými prostory, koupelnami se sprchou nebo vanou a WC. K jednomu s bytů náleží velká terasa o rozloze 19 m2 s orientací do vnitrobloku a v jednom z bytů se dále nachází zimní zahrada.

Poplatky za společné domovní služby a spotřebu vody činí zhruba 2500 Kč měsíčně za jednotku.

Jednotky jsou pronajaty na dobu max. jednoho roku. Vhodné jako investice ke krátkodobému nebo dlouhodobému pronájmu. Jedná o jedinečnou investiční příležitost vlastnit 5 bytových jednotek v jednom domě.

Dispozice jednotek 2+kk, 2+kk, 1+kk, 2+1, 2+1, celkem 211 m2 interiér, plus 19 m2 soukromá terasa, plus společný sklep cca 45 m2.

Superiorly furnished apartments with 2 + kk, 1 + kk or 2 + 1, a total of 5 units, located on the 1st to 6th floor of a house with preserved original features, situated on the first floor, facing a quiet street, renovated apartment building with elevator. Quiet street in the center. Prague a few minutes walk from Charles and Wenceslas Square. One minute walk to the tram stop Vodičkova or 5 min. walk in all directions to the metro stations Muzeum, Můstek, Karlovo Náměstí or Národní Třída.

The interiors of the apartments consist of living rooms furnished with storage spaces with fully equipped kitchens, dining area, work area, TV with Netflix service, bedrooms with storage spaces, bathrooms with shower or bath and toilet. One of the apartments has a large terrace with an area of ​​19 m2 facing the courtyard and in one of the apartments there is also a winter garden.

Common building charges and water consumption are approximately CZK 2,500 per month per unit.

The units are rented for a maximum of one year. Suitable as an investment for short or long term rental. One is a unique investment opportunity to own 5 residential units in one house.

Layout of units 2 + kk, 2 + kk, 1 + kk, 2 + 1, 2 + 1, total interier 211 m2, plus 19 sq.m. private terrace, plus approx 45 sq.m. common storage room.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693124
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha211
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
Sklep
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVe Smečkách
🚶 316 m (4 min)
PoštaDHL Express
🚶 725 m (9 min)
ObchodVegetka
🚶 113 m (1 min)
BankaAir Bank
🚶 151 m (2 min)
RestauraceAsmera
🚶 19 m (0 min)
LékárnaPharma 2
🚶 227 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Vodičkova
🚶 171 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 510 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 493 m (6 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 447 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.