Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1600 m² bez realitkyNa Vrážku, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj

Na Vrážku, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj
Cena15 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 67 813 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji poslední exkluzivní pozemek pro stavbu rodinného domu v lokalitě Řevnice, která nabízí vyvážený mix veškeré občanské vybavenosti se zachovalou přírodu brdských Hřebenů s výbornou dostupností do metropole Prahy.

Řevnice jsou město v okrese Praha-západ ležící asi 10 km jihozápadně od okraje Prahy u řeky Berounky. Pro svou polohu v blízkosti brdských Hřebenů a dobré spojení s Prahou a Berounem je velmi oblíbenou lokalitou. V Řevnicích jsou k dispozici školy, školky, veškeré potřebné úřady, služby, obchody, restaurace, sportoviště a zařízení pro kulturní vyžití. Výborné je spojení i příměstskými vlaky s intervalem 10-30 min nebo automobilem po nedaleké dálnici D4.

Pozemek je mírně svažitý k jihovýchodu. Nachází se na západním okraji města nad veškerou městskou zástavbou v klidové lokalitě Vrážka s mimořádným výhledem do širokého okolí plného lesů a zeleně.

Na hranici pozemku jsou k dispozici všechny inženýrské sítě: elektřina, městská voda, kanalizace i plyn. Na pozemku je dostupná i podzemní voda pro zřízení studny.

Pozemek je podle územního plánu určen jako plocha obytného bydlení. Vzhled budoucí stavby není nijak omezen. Celková zastavitelnost pozemku, a to hlavní i vedlejších staveb, může být až 35 % = 550 m2. To umožňuje individuální pojetí zahrady architektem, kde lze realizovat například bazénový komplex, pergolu s grilem, parkovací či garážové stání, dětské hřiště a další prvky zahradní architektury. Rozlehlost pozemku umožňuje rozčlenění jednotlivých vedlejších staveb do klidových zón a zároveň ponechává dostatečný prostor pro výsadbu stromů.

K okamžitému zahájení stavby můžete využít projekt rodinného domu 6 + kk se dvěma koupelnami s podlahovou plochou 140 m2, částečným podsklepením s přilehlou garáží s terasou. Kompletní projektová dokumentace včetně platného stavebního povolení je součástí ceny pozemku.

I am offering for sale the last exclusive plot of land for the construction of a family house in the Řevnice locality, which offers a balanced mix of all civic amenities with the preserved nature of the Brdy ridges with excellent access to the metropolis of Prague.

Řevnice is a town in the district of Praha-západ located about 10 km southwest of the outskirts of Prague by the river Berounka. Due to its location near the Brdy ridges and good connections with Prague and Beroun, it is a very popular location. In Řevnice there are schools, kindergartens, all necessary offices, services, shops, restaurants, sports grounds and facilities for cultural activities. There is also an excellent connection by suburban trains with an interval of 10-30 minutes or by car on the nearby D4 motorway.

The land is slightly sloping to the southeast. It is located on the western outskirts of the city above all urban development in a quiet area of ​​Vrážka with an extraordinary view of a wide area full of forests and greenery.

All utilities are available at the boundary of the plot: electricity, city water, sewerage and gas. Groundwater is also available on the plot for the establishment of a well.

According to the zoning plan, the land is designated as a residential area. The appearance of the future construction is not limited in any way. The total buildability of the land, both the main and ancillary buildings, can be up to 35% = 550 m2. This enables the individual concept of the garden by the architect, where it is possible to implement, for example, a swimming pool complex, a pergola with a grill, a parking or garage space, a children's playground and other elements of garden architecture. The vastness of the land allows the individual ancillary buildings to be divided into quiet zones and at the same time leaves sufficient space for planting trees.

To start construction immediately, you can use the project of a family house 6 + kk with two bathrooms with a floor area of ​​140 m2, a partial basement with an adjoining garage with a terrace. Complete project documentation, including a valid building permit, is included in the price of the land.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693320
Dostupné od22. 11. 2021
Typ pozemkuStavební
Plocha1 600
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 5 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZadní Třebaň, Nad Soutokem
🚘 1 877 m (5 min)
PoštaŘevnice
🚘 1 478 m (4 min)
ObchodPotraviny POGRR Řevnice
🚶 716 m (9 min)
BankaČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
🚘 4 996 m (8 min)
RestauraceRepublica
🚘 1 411 m (4 min)
LékárnaU Stříbrné Hvězdy
🚘 1 307 m (3 min)
ŠkolaMateřská škola
🚘 1 605 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Dobřichovice
🚘 5 229 m (8 min)
SportovištěSportovní hala Bios
🚘 4 804 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 635 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.