Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyBřezinova, Praha - Karlín

Březinova, Praha - KarlínMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Karlín je místo, které vám nabídne vše, co od bydlení očekáváte. Nicméně jsou zde i příležitosti, pro investory a toto je jedna z nich. Nabízím k prodeji byt v družstevním vlastnictví o velikosti 51,9 m2 s užitnou plochou 47,9 m2. Převod do OV zatím není na pořadu dne. Nesplacená anuita je cca 670.000,- a není součástí kupní ceny. Byt je v původním stavu, tedy před rekonstrukcí. Stává se z dvou neprůchozích pokojů, chodby s kuchyňským koutem a koupelnou s WC. Vytápění pomocí WAW, ohřev vody karma, vaření plynový sporák. Jeden z pokojů obývá starší paní, která má smluvně zavázáno s majitelem podílu (se mnou) doživotní bezplatné užívání jednoho pokoje a společných částí bytu (chodba, kuchyň a koupelna) Při převodu podílu vyžaduji, aby toto bylo smluvně zavázáno stejnou smlouvou jako se mnou – veškeré detaily rád proberu s vážným zájemcem. Druhý pokoj je pronajatý. Je možné nadále pokračovat v nájmu nebo využít pro vlastní potřebu ke spolubydlení.

Měsíční náklady na byt (FO a zálohy družstvu) jsou cca 2.750,- + zálohy na komodity (plyn a elektro) 2.500,- + splátka anuity 4.281,- (fixace do 31.10.2029 a celkové doplacení do 31.10.2035)

K členství v družstvu se dále váže podíl na společných částech domu vyjádřen jako 1/15, kde se jedná o dva byty 2KK, jeden 1+1. Jeden z bytů 2KK je pronajatý za tržní nájem družstvem a další dva jsou ve výstavbě po úspěšně a velmi dobře zobchodované půdní vestavbě, která se začne budovat v lednu 2022. Při výstavbě je v plánu celý dům zrenovovat (okna, výtah, vchodové dveře, chodby, sklepy, systém otvírání dveří…)

Interiér a exteriér domu je možno prohlédnout na videu z prodeje půdního prostoru viz: https://youtu.be/j8-bzjaITnE

Prohlídky pouze s opravdu vážným zájemcem, který bude respektovat dožití paní.

Karlín is a place that will offer you everything you expect from living. However, there are opportunities for investors and this is one of them. I am offering for sale an apartment in cooperative ownership with a size of 51.9 m2 with a usable area of ​​47.9 m2. Transfer to OV is not on the agenda yet. The unpaid annuity is approx. 670,000 and is not part of the purchase price. The apartment is in its original condition, ie before reconstruction. It consists of two separate rooms, hallway with kitchenette and bathroom with toilet. WAW heating, karma water heating, cooking gas stove. One of the rooms is occupied by an elderly lady who has a contractual obligation with the landlord (with me) free lifetime use of one room and common parts of the apartment (hallway, kitchen and bathroom). I will be happy to discuss all the details with a serious applicant. The second room is rented. It is possible to continue renting or use it for your own roommate.

Monthly costs for the apartment (FO and advances to the cooperative) are about 2,750 + advances for commodities (gas and electricity) 2,500 + annuity payment 4,281 (fixation until 31.10.2029 and total additional payment until 31.10.2035)

The share in the common parts of the house, expressed as 1/15, where there are two 2KK flats, one 1 + 1, is also linked to the membership in the cooperative. One of the 2KK apartments is rented for market rent by the cooperative and the other two are under construction after a successful and very well-traded attic, which will begin construction in January 2022. During construction, the whole house is planned to be renovated (windows, elevator, entrance doors, corridors). , cellars, door opening system…)

The interior and exterior of the house can be viewed on the video from the sale of the attic space, see: https://youtu.be/j8-bzjaITnE

Tours only with a really serious applicant who will respect the rights of the lady.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693442
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 11. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 366 m (4 min)
PoštaPraha 86
🚶 747 m (9 min)
ObchodVečerka
🚶 97 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 348 m (4 min)
RestauraceGlobus
🚶 64 m (1 min)
LékárnaU slunce
🚶 211 m (3 min)
ŠkolaZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 238 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 2 486 m (5 min)
SportovištěAikido Karlín
🚶 261 m (3 min)
Hřiště
🚶 318 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.