Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyVápenná, Olomoucký kraj

Vápenná, Olomoucký krajMHD 2 minuty autem

Pronájem Chalupy Vápenná v oblasti Jeseníky: 6 ložnic, celkem pro 1 až 18 osob.chalupa za týden: léto 30.000kč, zima 33.000kč. Objekt byl postaven ve 20.letech 20.století a sloužil jako hospodářská usedlost s řeznictvím. V posledních letech prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Je členěn do dvou pater, kdy v každém patře je kromě pokojů i prostorná plně vybavená kuchyň a koupelna. Objekt je svou velikostí vhodný pro 3 rodiny s dětmi. K domu náleží velká udržovaná oplocená zahrada s venkovními hračkami. V domě je dispozici dětský hrací koutek a je možnost využití dvou dětských jídelních židliček.

Obec Vápenná je ideální výchozí bod pro výlety po Rychlebských horách, ale také navazujících Jeseníků. V bezprostředním okolí obce se nachází několik zatopených lomů vhodných k přírodnímu koupání. Z místa ubytování vede přes kopec lesní cesta k unikátním cyklistickým stezkám [www. rychlebskestezky. cz]. Pro milovníky lezení je v nejbližším okolí 800 bouldrů. Dále je možné navštívit Jeskyně na Pomezí a na Špičáku, Tančírnu v Račím údolí, Zámek Jánský Vrch, Venušiny misky v Černé Vodě, Boží horu v Žulové a další. Druhým směrem od Vápenné se nachází turistické zajímavosti Lesní bar a Faunapark v Lipové lázních, Priessnitzovy léčebné lázně, Zlatý Chlum v Jeseníku, horské vrcholy Paprsek, Šerák a další. Pro milovníky rybolovu je v okolí mnoho možností a to i kousek za hranicemi s PL u Otmuchowského jezera.

Parametry nemovitosti

NázevChata Vápenná
Ložnice6 ložnic
MěstoVápenná
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 18 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDVápenná
🚘 1 263 m (2 min)
PoštaVápenná
🚘 1 261 m (2 min)
ObchodCOOP Jednota
🚘 989 m (1 min)
RestauraceHotel Černá Voda
🚘 7 596 m (8 min)
LékárnaLékárna U Svatého Václava
🚘 4 653 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Žulová
🚘 4 443 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 1 355 m (2 min)
SportovištěFitcentrum-Lipová
🚘 7 388 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 195 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.