Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vápenná, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyVápenná, Olomoucký kraj

Vápenná, Olomoucký kraj

chalupa za týden: léto 30.000 Kč, zima 33.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Vápenná v oblasti Jeseníky: 6 ložnic, celkem pro 1 až 18 osob.chalupa za týden: léto 30.000kč, zima 33.000kč. Objekt byl postaven ve 20.letech 20.století a sloužil jako hospodářská usedlost s řeznictvím. V posledních letech prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Je členěn do dvou pater, kdy v každém patře je kromě pokojů i prostorná plně vybavená kuchyň a koupelna. Objekt je svou velikostí vhodný pro 3 rodiny s dětmi. K domu náleží velká udržovaná oplocená zahrada s venkovními hračkami. V domě je dispozici dětský hrací koutek a je možnost využití dvou dětských jídelních židliček.

Obec Vápenná je ideální výchozí bod pro výlety po Rychlebských horách, ale také navazujících Jeseníků. V bezprostředním okolí obce se nachází několik zatopených lomů vhodných k přírodnímu koupání. Z místa ubytování vede přes kopec lesní cesta k unikátním cyklistickým stezkám [www. rychlebskestezky. cz]. Pro milovníky lezení je v nejbližším okolí 800 bouldrů. Dále je možné navštívit Jeskyně na Pomezí a na Špičáku, Tančírnu v Račím údolí, Zámek Jánský Vrch, Venušiny misky v Černé Vodě, Boží horu v Žulové a další. Druhým směrem od Vápenné se nachází turistické zajímavosti Lesní bar a Faunapark v Lipové lázních, Priessnitzovy léčebné lázně, Zlatý Chlum v Jeseníku, horské vrcholy Paprsek, Šerák a další. Pro milovníky rybolovu je v okolí mnoho možností a to i kousek za hranicemi s PL u Otmuchowského jezera.

Parametry nemovitosti

NázevChata Vápenná
Ložnice6 ložnic
MěstoVápenná
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 18 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDVápenná
🚘 1 263 m (2 min)
PoštaVápenná
🚘 1 261 m (2 min)
ObchodCOOP Jednota
🚘 989 m (1 min)
RestauraceHotel Černá Voda
🚘 7 596 m (8 min)
LékárnaLékárna U Svatého Václava
🚘 4 653 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Žulová
🚘 4 443 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 1 355 m (2 min)
SportovištěFitcentrum-Lipová
🚘 7 388 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 195 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.