Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 130 m² bez realitkyObránců míru, Předměřice nad Labem - Předměřice nad Labem, Královéhradecký kraj

Obránců míru, Předměřice nad Labem - Předměřice nad Labem, Královéhradecký krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Cena10 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 45 378 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej novostavby rodinného domu o dispozici 5+kk v Hradci Králové, části Předměřice nad Labem. Právě zkolaudovaný zděný dům (Porotherm 38 T Profi Dryfix) se nachází na pozemku o výměře 475 m2. Dispozice: vstupní předsíň, chodba, sklad, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, na kterou navazuje technická část s prostorem na pračku se sušičkou, pracovna/pokoj a obývací pokoj spojený s kuchyní. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a do zahrady. Ve druhém podlaží se nachází chodba, koupelna s vanou a umyvadlem a tři samostatné pokoje. Nad celým půdorysem domu je ještě půdní prostor s možností využití k uložení věcí. Na dům navazuje hobby místnost k uložení zahradního nářadí, nábytku či jízdních kol s přípojkou vody a elektřiny 400 V. Jako podlahová krytina je v domě zvolena kvalitní vinylová podlaha zn. Quick-Step. Všechna okna jsou plastová s izolačním trojsklem vybavena předokenními stínícími roletami na elektrický pohon. Dům je zabezpečen alarmem Jablotron, včetně čidel a kamerovým systémem – vše ovládané před mobilní telefon. Do každého z pokojů je zavedena minimálně jedna datová zásuvka a televizní zásuvka. Okolí domu je upraveno a zatravněno. V přední části pozemku je zpevněná parkovací plocha zámkovou dlažbou pro min. dva osobní automobily. Vjezdová vrata na dálkové ovládání nebo, stejně jako branka, na dálkové ovládání přes tablo videotelefonu uvnitř domu. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a je zde zavedena elektřina. Vytápění domu podlahové s možností nastavení teploty individuálně v každé místnosti a ovládání přes mobilní telefon. Bezproblémová dostupnost do centra města autem či MHD. Zastávka cca 200 m od domu. V místě veškerá občanská vybavenost. Nájezd na dálnici D 11 do 5 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694346
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 12. 2021
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
Plocha pozemku475
Podlaží1
PENBC - Úsporná
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPředměřice U Mikšů II. p.
🚶 202 m (2 min)
PoštaPředměřice nad Labem
🚶 537 m (6 min)
Obchod
🚘 3 608 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 7 605 m (9 min)
Restaurace
🚘 4 795 m (5 min)
LékárnaU Anděla strážce
🚘 5 621 m (6 min)
ŠkolaMasarykova základní škola
🚘 4 663 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 5 845 m (7 min)
Sportoviště
🚘 5 356 m (8 min)
Hřiště
🚘 5 242 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.