Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 390 m² bez realitkyPavlínov - Pavlínov, Kraj Vysočina

Pavlínov - Pavlínov, Kraj VysočinaČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena4 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Samostatně stojící rodinný dům s velkou a útulnou zahradou, dvojgaráží, dílnou a prostornými pokoji na pozemku 688m2 se nachází v klidné zástavbě rodinných domů v malebné obci Pavlínov. Obec Pavlínov leží na Českomoravské vrchovině v jižní části okresu Žďár nad Sázavou na rozhraní tří okresů - Žďár, Třebíč a Jihlava. Dům je ideální pro rodinu (vícegenerační využití), nebo k pronájmu několika samostatných bytových jednotek se samostatnými vchody, které se nabízí k různým možnostem využití domu.

V přízemí dvoupatrového domu se nachází samostatný ateliérový byt o dispozici 1+1 s vlastním vstupem ze dvora domu. Byt disponuje vybavenou kuchyní a koupelnou se sprchovým koutem.

Dále se v přízemí nachází další primární bydlení se samostatným vstupem ze dvora. Zde naleznete prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, ložnici, předsíní a koupelnou. Z předsíně vede schodiště do 1 patra, kde jsou další dvě místnosti. Z chodby v 1NP je vstup do podkroví, kde je možnost vybudovat nádherný podkrovní byt.

K domu náleží pozemek a zahrada s celkovou rozlohou 688m2. Na zahradě můžete postavit prostornou terasu s pergolou obklopenou krásně vzrostlou zelení s naprostým soukromím.

U domu se nachází dvojgaráž se samostatným skladem. Pro domácí kutili je tu také dílna. Na nádvoří domu naleznete další zastřešené prostory pro různé využití a také prostorný sklep. Celý dům je vytápěn ústředním vytápěním kotlem na tuhá paliva a elektrokotlem. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický ohřívač. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

Obec Pavlínov z jihozápadu obklopují hluboké lesy a směrem na západ se rozprostírají louky a pole. Raritou jsou na Vysočině v katastru obce čtyři rybníky. U obce se rozprostírá chatová oblast čítající 36 chat.

Občanská vybavenost jako školky, školy, zdravotní středisko, obchodní a nákupní centrum je vzdáleno pouze 6km ve městě Měřín nebo Velké Mezeříčí.

Dům je připraven k okamžitému nastěhování. V případě zájmu jsem připravený nabídnou zajímavé financování nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu695667
Dispozice5+kk
Dostupné od29. 6. 2022
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha390
VybavenoČástečně
Plocha pozemku688
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 4 minuty autem
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPohořílky
🚘 2 971 m (4 min)
PoštaMěřín
🚘 5 673 m (9 min)
ObchodBILLA stop & shop
🚘 11 386 m (14 min)
RestauraceHotel Klas
🚘 5 776 m (9 min)
LékárnaLékárna Měřín
🚘 5 758 m (9 min)
Škola
🚘 6 038 m (10 min)
Hřiště
🚘 2 017 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.