Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyNedvězská, Praha - Strašnice

Nedvězská, Praha - StrašniceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena5 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 131 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý vlastník nabízí prodej bytu 3+1 s výměrou 70 m² v klidné oblasti v zeleni v ulici Nedvězská, Praha 10 - Strašnice. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží v domě o 4 nadzemních podlažích (Třída D - Méně úsporná č. 78/2013 Sb. podle vyhlášky). Bytový dům je nově po rekonstrukci obvodového pláště zateplovacím systémem, po výměně oken za plastová, a po rekonstrukci vnitřních rozvodů vody, TUV a kanalizace. Samotný byt je udržovaný a ve stavu před rekonstrukcí. Jedná se o krajní byt s orientací na jih (obývací pokoj), západ (kuchyň) sever (obě ložnice). K bytu náleží komora na stejném podlaží. Na stejném podlaží se rovněž nachází společná kočárkárna. Byt má dálkové topení a ohřev TUV a přívod zemního plynu ke sporáku v kuchyni.

Z jižního vchodu do domu je přímý výstup do rozlehlého parku, před domem na severní straně je parkoviště pro rezidenty, okolí domu je se vzrostlou zelení. V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, mateřská školka, Poliklinika Skalka, základní škola, obchodní centrum, velmi dobrá dopravní dostupnost - bus a metro Skalka.

The owner offers for sale a 3 + 1 apartment with an area of ​​70 m2 in a quiet part of Prague in Nedvězská Street, Prague 10 - Strašnice. The apartment is located on the 1st floor in a house with 4 floors (Class D - Less economical No. 78/2013 Coll.) The apartment building is newly after the reconstruction of the perimeter cladding with an insulation system, after the replacement of windows with plastic ones, and after the reconstruction of internal water distribution and sewerage. The apartment itself is maintained and in condition before reconstruction. The windows of living room are facing south, kitchen window to the west and both bedrooms to the north. The apartment has a storage chamber on the same floor. There is also a shared baby-carriage and bicycle room on the same floor. The apartment has district heating and hot water and natural gas supply to the stove in the kitchen.

From the southern entrance to the house is a direct exit to a large park, in front of the house on the north side is a parking lot for residents, the area around the house is green. In the vicinity there are all civic amenities, kindergarten, Polyclinic Skalka, primary school, shopping center and very good transport accessibility - bus and metro Skalka 7 minutes walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu696677
Dispozice3+1
Dostupné od15. 1. 2022
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDubečská
🚶 313 m (4 min)
PoštaPraha 106
🚘 1 962 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 262 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 1 215 m (3 min)
RestauracePizza U Hasičů
🚶 333 m (4 min)
LékárnaLékárna Krupská 28
🚶 467 m (6 min)
ŠkolaMŠ Nedvězská
🚶 141 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Nedvězská
🚶 133 m (2 min)
Sportoviště
🚘 1 383 m (3 min)
Hřiště
🚶 99 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.