Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyPod Novým lesem, Praha - Veleslavín

Pod Novým lesem, Praha - VeleslavínMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena9 997 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 397 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Představuji Vám byt k prodeji koncipován jako 2+kk o podlahové ploše 64,1m2, celková užitná plocha je až 100,5m2.. Bytová jednotka je součástí komorního projektu z roku 2004 moderní novostavby napojené na plně rekonstruovanou secesní část domu. Již developer projekt příznačně pojmenoval „Zahrada pod novým lesem“, nachází se ve velmi výjimečné a žádané rezidenční lokalitě na rozhraní katastrálního území Veleslavína a Střešovic (v okolí metro-Bořislavka 1,1km , bus, tramvaj MHD U Vojenské nemocnice 850m, nebo Baterie 650m, ZŠ Praha 6, Na Dlouhém Lánu 750m, Zahradnictví Chládek 600m, kino Ořechovka 2,2km, Divadlo Na Okraji 2,1km, Vila a ateliér Václava Špály 1,2km, Muzeum Rothmayerova vila 750m, atd).

Hlavní prostorný obytný pokoj je orientován na jih, 2 francouzská okna umožňují přímý vstup na předzahrádku (26,1m2) ve výlučném užívání této bytové jednotky. Druhým pokojem je velmi světlá a neobvykle prostorná ložnice s pracovním koutem orientovaná na sever, oáza klidu a ticha se vstupem na balkón (10,3m2). Přestože se jedná o byt ve zvýšeném přízemí (druhé nadpodlaží celkem z pěti) je zde jedinečný výhled do okolí a navíc i do další tentokrát společné zahrady, kterou je možno taktéž využívat s ostatními obyvateli domu, shodně jako i saunu. Vytápění je plynové (kotel v domě). K bytu náleží 1 parkovací stání v garáži tohoto dvojdomu. Byt je vybaven množstvím úložného prostoru v podobě vestavěných skříní, centrálním vysavačem, všechna okna jsou opatřena předokenními roletami, lze přenechat i kompletní nábytek. Případně lze byt i dispozičně upravit dle představ nového majitele. Poplatky k této jednotce jsou 5.670Kč/měsíc. Celkově dům je udržován ve velmi výborném stavu.

Pro seriózní zájemce s připraveným financováním je k prodeji a nastěhování ihned, ráda Vám zodpovím Vaše doplňující dotazy, provedu prohlídkou bytu a dohodnu detaily prodeje.

Available for sale a two-room (plus kitchenette) flat, floor area 64.1 m2, total area 100.5 m2. The flat is situated in a modern new-build property (project from 2004), connected to a renovated old house in Art Nouveau style. The developer called this project aptly “The Garden under New Forest“. The flat is located in an extraordinary and sought-after residential neighbourhood on the border of city districts “Veleslavín“ and “Střešovice“ (distances: underground station “Bořislavka“ 1.1 km, bus and tram “U Vojenské nemocnice“ 850 m or “Baterie“ 650 m, primary school Praha 6 “Na Dlouhém lánu“ 750 m, garden centre “Chládek“ 600 m, cinema “Ořechovka“ 2.2 km, theatre “Na Okraji“ 2.1 km, Václav Špála villa and studio 1.2 km, Rothmayer villa -museum 750 m, etc.)

The main spacious south-facing living room, two French windows allow entering to a small front garden (26.1 m2) belonging to the property. The second room is a very light and extra spacious north-facing bedroom with a study corner, the “oasis of peace“ with the entrance to the balcony (10.3 m2). The flat is on the “higher“ ground floor (2nd floor out of five in total), wonderful view to a common garden (for use of the house occupants, as well as a sauna). Gas heating system (boiler room in the house). Reserved parking space in the common garage within the house. The flat is equipped with built-in wardrobes, central vacuum cleaner, all windows equipped with front blinds. The complete furniture can be left on the spot. The flat can be tailored according to the new owner‘s requirements. Fees and charges 5.670 CZK/month. The whole house is in very good state.

The flat is available immediately for serious buyer with ready financing. I will be glad to answer your additional questions, to show you round the flat and to arrange all the sale details.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu699670
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 1. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVojenská nemocnice
🚶 299 m (4 min)
PoštaPraha 65
🚶 632 m (8 min)
ObchodUzenářství
🚶 520 m (6 min)
BankaČeská spořitelna, Červený vrch
🚘 2 362 m (6 min)
RestauraceChládek Zahradnické centrum
🚶 490 m (6 min)
LékárnaBenu
🚶 588 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Na Dlouhém lánu
🚶 633 m (8 min)
Mateřská školaWaldorfská mateřská škola Dusíkova
🚘 1 953 m (4 min)
SportovištěSK Střešovice
🚶 638 m (8 min)
Hřiště
🚶 519 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.