Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Červená Voda, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Červená Voda, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Červená Voda, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyČervená Voda, Pardubický kraj

Červená Voda, Pardubický krajMHD 2 minuty autem

Pronájem Chalupy Červená Voda v oblasti Orlické hory: 6 ložnic, celkem pro 2 až 24 osob.za pokoj za týden: celoročně 10.500kč. Nabízíme Vám pronájem zrekonstruovaného rodinného domu v krásném prostředí na rozhraní Orlických hor, Jeseníků a Králického Sněžníku v obci Červená Voda. V okolí (12 km) se nachází zábavní park DOLNÍ MORAVA, kde nyní nově otevřeli NEJDELŠÍ VISUTÝ MOST PRO PĚŠÍ SKY BRIDGE 721m, který ve výšce 95 m spojuje hřeben Slamník a hřeben Chlum. Dále zde najdete stezku v oblacích, bobovou dráhu a jiné a v zimě velké sportovní vyžití na sjezdovkách atd. U rodinného domu je VELKÁ ZAHRADA s krásnými vysokými stromy. Nabízíme venkovskou atmosféru a možnost pocítit spojení s přírodou. Ve spolupráci ze sousedním domem je možné poskytnout pronájem obou domů současně pro větší počet lidí.

Letní měsíce je možné strávit koupáním v BAZÉNU o průměru 3,05 m a výlety po okolí. Pro děti je zde výhodou velká zahrada, kde se mohou vyběhat, je zde SKLUZAVKA, HOUPAČKY, TRAMPOLÍNA a také možnost míčových her, také bedminton. Uvnitř domu je možné si zahrát ping - pong, fotbálek a najdete zde také připojení k internetu. Dále Vám nabízíme VENKOVNÍ ZASTŘEŠENÉ POSEZENÍ a posezení u ohně či grilování na venkovním grilu, nebo elektrickém grilu. Parkování u objektu. Domácí zvíře povoleno po domluvě za poplatek.

Parametry nemovitosti

NázevPronájem rodinného domu
Ložnice6 ložnic
MěstoČervená Voda
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 24 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDMoravský Karlov
🚘 1 116 m (2 min)
PoštaČervená Voda 1
🚘 1 506 m (2 min)
Obchod
🚘 1 365 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 7 174 m (9 min)
Restaurace
🚶 284 m (3 min)
LékárnaPod Suchým vrchem
🚘 1 496 m (2 min)
Škola
🚘 1 705 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 6 881 m (8 min)
Sportoviště
🚘 6 515 m (8 min)
Hřiště
🚘 9 139 m (11 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.