Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Bezděkov nad Metují, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Bezděkov nad Metují, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Bezděkov nad Metují, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyBezděkov nad Metují, Královéhradecký kraj

Bezděkov nad Metují, Královéhradecký krajMHD 5 minut pěšky

Pronájem Chalupy Bezděkov nad Metují v oblasti Východní Čechy: 7 ložnic, celkem pro 14 až 20 osob.chalupa za týden: léto 38.000kč, zima 22.500kč. Velká chalupa s 5 ložnicemi pro 14 osob a apartmánem (2 ložnice) pro 6 osob. Na jaře 2021 byl dokončen zapuštěný bazén 6x3m, zakrytý, vyhřívaný se slanou vodou. K dispozici je také nová sauna. K chalupě náleží velká pergola s posezením a venkovním krbem s údírnou, trampolínou, houpačkou, pískovištěm, ping - pongem, fotbálkem, šipkami, domečkem ve tvaru sudu pro děti. Objekt se nachází na náhorní plošině nad řekou Metují ve výšce asi 500 m v malebné vesničce Bezděkov nad Metují. Poloha obce nabízí pěkné výhledy do krajiny - na část polských Stolových hor (Góry Stolowe), Ostaš, Broumovské stěny, Krkonoše a Orlické hory. V dolní části obce stojí původní chalupy, nedávno rekonstruovaný hotel na Mýtě s vyhlášenou restaurací. Barokní kostel sv. Prokopa tvoří dominantu horní části vsi. Konají se zde pravidelné bohoslužby, koncerty vážné hudby. Působí zde i místní chrámový sbor. Největší zajímavostí však jsou studny, zvané „Haltýře“ či „Džbery“, z roku 1862,které byly v roce 2000 rekonstruovány. Za zmínku také stoji památný Bezděkovský dub, obvod kmene 420 cm, stáří asi 160 let, výška stromu 22 m.

V okolí jsou výborné podmínky pro turistiku, cyklistiku (cyklobus 3km) a horolezectví; 300 km upravených lyžařských tratí v kladském pomezí a další kilometry stop upravuje rolba v polkém národním parku Góry Stolowe; v okolí sjezdové lyžování; možnost rybaření a hodně výletních míst.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa U haltýře
Ložnice7 ložnic
MěstoBezděkov nad Metují
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita14 až 20 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDBezděkov nad Metují
🚶 384 m (5 min)
PoštaBezděkov nad Metují
🚶 683 m (8 min)
Obchod
🚶 774 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 229 m (5 min)
RestauraceJídelna Pellyho domy
🚘 3 139 m (5 min)
LékárnaLékárna Kuklík
🚘 3 183 m (5 min)
Škola
🚶 651 m (8 min)
Mateřská škola
🚘 6 373 m (8 min)
Sportoviště
🚘 6 323 m (8 min)
Hřiště
🚶 710 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.