Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Jedovnice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jedovnice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jedovnice, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyJedovnice, Jihomoravský kraj

Jedovnice, Jihomoravský krajMHD 6 minut autem

chata za noc: léto 2.600 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Jedovnice v oblasti Jižní Morava: 2 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chata za noc: léto 2.600kč. Pro Vaši pohodovou rodinnou dovolenou a relaxaci Vám nabízíme ubytování ve velmi pěkné, příjemné, čisté, vybavené a útulné chatě pro 2 - 6 osob - u rybníka Olšovec v Jedovnicích v bezprostřední blízkosti Moravského krasu. Chata prošla kompletní rekonstrukcí. Nachází se zde nová venkovní terasa a krytá pergola s krbem. Uvnitř je chata celá obložená dřevem. V přízemí se nachází vstup na krytou terasu, obývák s krbovými kamny, nová kuchyň s myčkou, elektrickým sporákem s troubou, kávovarem Tchibo na kapsle, mikrovlnou troubou, lednicí s mrazákem, varnou konvicí, koupelna se sprchovým koutem, WC, veranda. V podkroví jsou samostatné 2 pokoje – čtyřlůžkový a dvoulůžkový, úložné skříňky, věšáky. Chata je částečně podsklepená, je zde možnost uložení kol. Doporučujeme pro rodiny s dětmi, kteří uvítají zázemí s vlastním soukromím a plánují výlety po překrásném okolí obklopeného lesy, v blízkosti Moravského krasu – autem, na kole, či pěšky.

Na chatě máme pro Vás připravené - jar, houbičky, tablety do myčky, utěrky, sáčky do odpadkových košů, 2 ručníky - kuchyň, koupelna, toaletní papír, úklidové prostředky, vysavač, dřevo do krbových kamen nebo krbu, venkovní nábytek. Chata je napojená na obecní vodovod a kanalizaci. K dispozici je neomezené wifi připojení. Rádi bychom, abyste se zde cítili jako doma, a abyste u nás strávili příjemnou a pohodovou dovolenou!

Parametry nemovitosti

NázevChata Komfort
Ložnice2 ložnice
MěstoJedovnice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDJedovnice, náměstí
🚘 1 442 m (6 min)
PoštaJedovnice
🚘 1 660 m (6 min)
ObchodMakovec
🚘 1 626 m (6 min)
RestauraceBarachov
🚶 817 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 4 183 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Jedovnice
🚘 1 681 m (6 min)
SportovištěSokolovna
🚘 10 389 m (15 min)
Hřiště
🚘 1 225 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.