Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Jedovnice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jedovnice, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Jedovnice, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyJedovnice, Jihomoravský kraj

Jedovnice, Jihomoravský krajMHD 6 minut autem

Pronájem Chaty Jedovnice v oblasti Jižní Morava: 3 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chata za noc: léto 2.600kč. Pro Vaši pohodovou rodinnou dovolenou a relaxaci Vám nabízíme ubytování ve velmi pěkné, příjemné, čisté, vybavené a útulné chatě pro 2 - 6 osob - u rybníka Olšovec v Jedovnicích v bezprostřední blízkosti Moravského krasu. Chata prošla kompletní rekonstrukcí. Nachází se zde nová venkovní terasa a krytá pergola s krbem. Uvnitř je chata celá obložená dřevem. V přízemí se nachází vstup na krytou terasu, obývák s krbovými kamny, nová kuchyň s myčkou, elektrickým sporákem s troubou, kávovarem Tchibo na kapsle, mikrovlnou troubou, lednicí s mrazákem, varnou konvicí, koupelna se sprchovým koutem, WC, veranda. V podkroví jsou samostatné 2 pokoje – čtyřlůžkový a dvoulůžkový, úložné skříňky, věšáky. Chata je částečně podsklepená, je zde možnost uložení kol. Doporučujeme pro rodiny s dětmi, kteří uvítají zázemí s vlastním soukromím a plánují výlety po překrásném okolí obklopeného lesy, v blízkosti Moravského krasu – autem, na kole, či pěšky.

Na chatě máme pro Vás připravené - jar, houbičky, tablety do myčky, utěrky, sáčky do odpadkových košů, 2 ručníky - kuchyň, koupelna, toaletní papír, úklidové prostředky, vysavač, dřevo do krbových kamen nebo krbu, venkovní nábytek. Chata je napojená na obecní vodovod a kanalizaci. K dispozici je neomezené wifi připojení. Rádi bychom, abyste se zde cítili jako doma, a abyste u nás strávili příjemnou a pohodovou dovolenou!

Parametry nemovitosti

NázevChata Komfort
Ložnice3 ložnice
MěstoJedovnice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDJedovnice, náměstí
🚘 1 442 m (6 min)
PoštaJedovnice
🚘 1 660 m (6 min)
ObchodMakovec
🚘 1 626 m (6 min)
RestauraceBarachov
🚶 817 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 4 183 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Jedovnice
🚘 1 681 m (6 min)
SportovištěSokolovna
🚘 10 389 m (15 min)
Hřiště
🚘 1 225 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.